minus417 DeadSea Cosmetics

Intr`o postare anterioara ( lotiuni de corp ) am spus cate ceva despre untul de corp si gomaj. O prietena mi`a spus ca merita sa scriu mai multe despre aceasta firma, asa ca iata`ma scriind un post dedicat in totalitate firmei minus417 .

In primul rand, sunt produse naturale care au la baza un complex de vitamine si minerale de la Marea Moarta! Denumirea de minus417 se datoreaza faptului ca vitaminele si mineralele sunt extrase de la -417 m din Marea Moarta ( sper ca am scris corect si nu am zis vreo prostie ) .

Eu le`am descoperit in Cluj, dupa ce am refuzat de n ori fetele care incercau sa se apropie de mine sa imi prezinte produsele. Intr`o zi ,mi`am zis sa vad ce e cu produsele astea. Tipa de acolo mi`a facut o demonstratie, apoi am plecat. Imi placea cum imi simteam pielea dupa exfolierea cu gomajul lor.

Dupa ceva timp, am revenit la standul minus417 pentru a`mi cumpara gomajul cu aroma Kiwi&Mango (care miroase cel mai puternic, si poate si cel mai bine,fresh). Mi`a recomandat si kit`ul de manichiura care contine o pila minune, o pila obisnuita, un ulei pentru cuticule, o crema de maini&unghii si o crema de picioare. Pila minune este o pila cu 3 fete, prima – cea neagra, pentru exfolierea unghiei ( se foloseste o data pe luna ) , a doua – cea gri pentru curatarea unghiei si albirea unghiei, iar a treia – cea alba pentru luciul unghiei. Am ramas uimita cand am folosti`o. Unghile stralucesc si se albesc si in plus se si intaresc! Partea interesanta este ca aceasta pila are 1 AN GARANTIE, meaning : daca cumva se strica sau ti se pare tie ca nu mai are acelasi efect, te duci si o schimbi fara nicio rusine ( povestindu`i unei manichiuriste de pila mea minune si de avantajul asta, s`a strambat si mi`a zis ca ea n`ar face asa ceva, ca i`ar fi jena !!! Pai daca ai dreptul sa o schimbi, de ce sa nu profiti??? ) Kit`ul costa 99 lei . Pila separat costa 70 lei! Uleiul 30 lei! Deci achizitionarea setului e afacere 🙂 Cremele miros super bine si iti catifeleaza mainile si picioarele! Uleiul de cuticule are grija de pielitele acelea neastamparate cu aspect inestetic!

Despre gomaj , daca ma intrebai dupa ce l`am folosit prima oara cum e, nu cred ca puteam sa vorbesc de uimire O_o Este absolut superb ! Lasa pielea ca de bebelus! Miroase mai mult decat bine! Are si efect anticelulitic! Se foloseste o data pe saptamana ( bine, recunosc, eu folosesc si de 2 ori pe saptamana ) . Pretul unui gomaj este de 80 de lei.
Am tot incercat sa imi cumpar si untul de corp… insa logodnicul meu ma cam certa , ca am prea multe si nu le folosesc. Ultima incercare a fost insa de succes! L`am convins sa nu se mai opuna in timp ce facea baie si i`am “strecurat” niste gomaj pe corp. A fost si el uimit de efect si de miros, si dupa scurt timp am ajuns sa imi achizitionez nu doar untul de corp, ci si un gomaj + un ulei de dus! PLUS inca un set compus din aceste 3 produse ( pentru cadou) ! Acum am 2 exfoliante ( cel cu aroma de Kiwi&Mango si cel cu aroma Ocean ) , un unt de corp Ocean si un ulei de dus Ocean!

Probabil va ganditi ca am dat o gramada de bani , dar nu e asa! Am reusit sa negociez in asa fel incat sa primesc cele 2 uleiuri de dus GRATIS! De obicei ei au oferta “cumperi un produs, iar al doilea il iei la jumatate de pret” sau “iei doua produse si al treilea il primesti gratis” ! Eu am negociat pana le`am combinat ofertele : Am cumparat untul de corp la pret intreg, gomajul la jumatate de pret si uleiul (care costa 50 de lei) gratis! La 230 de lei m`am ales cu 6 produse!!

De obicei mi`e lene sa ma dau zilnic cu creme de corp ( ma dau la inceput max 1 saptamana iar pe urma abandonez ritualul ). De cand am untul, il folosesc in fiecare zi. Iubesc cum imi lasa pielea , catifelata, parfumata si hidratata!

Asadar, daca vrei produse naturale, deosebite, si care sa te faca sa te indragostesti de ele, atunci astea sunt : minus417 DeadSea Cosmetics! Previn imbatranirea pielii, nu contin parabeni, hidrateaza pielea extraordinar! Poti intra pe site`ul lor www.minus417.com , unde poti afla mai multe despre TOATE produsele lor, si de unde eventual poti sa faci comanda, in cazul in care in orasul tau nu gasesti ( in Sibiu nu exista din pacate 🙁 )

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…