Bourjois Effet Faux Ongles

Am o obsesie. Nu stiu cum altfel sa numesc faptul ca de un an ma gandesc la o oja, si nu stiu cum sa fac sa o achizitionez ! Anul trecut am fost la Paris si am vazut pe un raion aceasta oja de la Bourjois cu efect de unghii false. Costa 9.95 euro. Si toanta de mine nu am cumparat`o nu stiu din ce motiv. A doua zi du`te sa o cumperi – magazinele inchise! Si de atunci ma tot gandesc la oja asta, ma duc de fiecare data la raioanele Bourjois sa vad daca nu cumva a aparut si la noi. Evident ca nu…poate nici nu o sa apara :(( M`am uitat pe eBay – nimic, pe okazii la fel. Anul asta nu cred ca ajung in Franta si nu cunosc pe nimeni care sa mearga curand.
Nu stiu in ce masura are efect de unghii false, poate e doar super-shiny, dar eu o vreau! Si imi pare rau ca nu am cumparat`o atunci.

Asa ca am facut postul asta in cazul in care sunteti in Franta, mergeti in Franta sau cunoasteti pe cineva care e in Franta si ma puteti ajuta… please! I need that nail polish !

*wink*

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…