Coloring my nails with Golden Rose (:

Pentru ca nu mi`am mai achizitionat de mult o oja noua, mi`am propus sa imi cumpar mai multe, in mai multe culori. Si pentru ca am exagerat cu bugetul saptamana asta cu vizitele la Sephora, m`am gandit sa imi cumpar oje mai ieftine. Si am ales Golden Rose, pentru ca au culori frumoase si nu sunt de cea mai proasta calitate. Bun … am ales 4 culori : galben, verde, mov si un roz turbat. Ah si la insistentele logodnicului meu am luat si o oja ‘nail art’ din aia pentru modele ( la cat de neindemanatica sunt, sigur n`o voi folosi pentru ‘picturi’..)



Toate astea au fost 20 de lei. Chilipir 🙂
Am ales`o pe cea verde, care va ‘trona’ urmatoarea saptamana pe unghiile mele 🙂 ( sunt sigura ca nu va sari curand – am mai avut oja Golden Rose si a tinut o saptamana si poate si mai mult daca o mai lasam…:) )
Si ca ‘verdele’ sa nu fie singur , i l`am alaturat pe ‘galben’ pe degetele inelare ^_^

Imi plac culorile si cum arata unghiutele mele 🙂 Nu mi`a placut ca pentru degetele ‘galbene’ a trebuit sa dau 3 straturi.

Mai jos aveti imaginea unghiutelor mele colorate :
(ah….ma scuzati ca am mai dat si pe langa si nu am apucat sa sterg desi am creion din ala corector de oja….)

Later edit : Daca nu spunea clarra ca ii place verdele-turcoaz, nu observam ca in poza verdele arata altfel decat in realitate:)) Deci culoarea din sticla si de pe unghii nu e verde-turcoaz, e chiar un verde verde.

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informaÈ›ii care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare È™i natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara È™i toamna sunt anotimpurile…