NafNaf Too…

Intr`un post anterior am vorbit despre Givenchy Ange ou Demon, acum voi vorbi despre parfumul NafNaf Too… . Este un parfum puternic , floral -fructat si persistent. Eu l`am primit de ziua mea , in februarie, si atunci l`am ales ca un parfum mai de sezon rece… Ieri , pe caldura asta, m`am dat cu el..si am crezut ca nu o sa persiste si nici nu o sa aiba acelasi miros care il are in timpul rece, dar nu a fost asa, parfumul a tinut muuuuult si mirosul e acelasi ca si pe timp de iarna-primavara. Asa ca si azi l`am folosit , si miroase fantastic. Adevarul e ca e un parfum floral -fructat puternic. Pentru toamna am parfumul NafNaf simplu. Am incercat sa ma dau si in alte perioade, dar nu doar ca nu a persistat, dar nici macar mirosul parca nu era prezent.

Parfumul NafNaf Too… are ca note de baza mandarine, mango, pere , urmate de notele de mijloc precum iasomia, floare de portocal,iris si bujor. Iar notele de baza sunt patchouli si moscul.

Am sa ‘copiez’ aici descrierea pe care am gasit`o despre acest parfum :

It brings feelings of happiness with accentuated fruity accords, and heralds awakening of springtime, enthusiasm, emotions and new adventures. Excitingly romantic and unique just like a fingerprint, this fragrance opens a new door to adventures, broadly bypassing the trend.

NafNaf Too… opens with sparkly and sunny notes of mandarin which, creating a fruit cocktail with mango and mouthwatering pear, leads to elegant heart which introduces a floral bouquet of jasmine, orange blossom and iris with hints of watery fruity aromas and peony. The imagination is tickled by notes of patchouli and musk in the base.

Daca v`am facut curioase si vi se par tentante aromele acestui parfum, nu va ramane decat sa mergeti si sa il simtiti (:

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…