Pila minune -417

Aici am scris despre -417 , si despre pila minune. Apoi, dupa ce mi`a scris Ruxy ca cineva a fost in situatia de a schimba pila, si a fost refuzata.
Acum 2 zile am fost la standul -417 sa o schimb. N`am avut probleme. M`a intrebat tipa de acolo de cand o am , puteam sa zic ca o am de o saptamana, ca nu mi`a cerut nicio dovada. Mi`a luat pila si am vazut cum se face ‘schimbarea’ : fetele pilei sunt detasabile, asadar se dezlipesc si se inlocuiesc cu altele noi. I`am zis tipei de acolo ca vreau sa mi`o inlocuiasa; mi`a spus ca e ca noua, dar i`am zis ca vreau sa imi dea alta si mi`a schimbat`o fara nicio problema. Pila mea veche au pus`o acolo la ‘pilele testere’ . Si uite asa am o pila minune nou-nouta!

Ah…si sa nu credeti ca m`am dus s`o schimb doar asa, de dragul de a schimba`o sau pentru ca profit de ‘oferta’ . Nu! mi se parea ca nu`si mai face treaba ca atunci cand am cumparat`o ( poate si din cauza ca nu am prea ingrijit`o ).

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…