Uleiul de ricin

Nu stiu daca e destinat exclusiv pentru tratamentul genelor sau a unghiilor, dar pot sa spun ca in cazul tratarii genelor face minuni! Cand eram mai mica am auzit de efectul asta miraculos , atunci m`am dat de cateva ori dar nu m`am tinut, am zis ca nu e de mine. Intre timp, am mai crescut, si am tot citit despre beneficiile acestui ulei.
Acum ceva timp, am observat ca nu prea mai aveam gene,erau putine, iar la ochiul stang, in exterior lipsea un ‘smoc’ de gene! Asta probabil din cauza ca nu ma demachiam bine si mai cadea cate o geana… Am dat o fuga la plafar si mi`am cumparat sticluta minune ( care costa doar 2.5 lei ) . De atunci ma dau in fiecare seara cu ulei pe gene ( si sprancene ) cu ajutorul unei periute de mascara foarte bine curatata. Ca sa observi efectele, trebuie sa urmezi tratamentul asta 30 de zile … ei bine, eu dupa o saptamana vad rezultatele. Acolo unde era lipsa , au rasarit genele! Si in rest, sunt mai dese decat inainte. Sunt multumita si vreau sa ma tin de acest tratament.
Acum uleiul de ricin am mai citit ca e bun si pentru unghii, insa nu l`am incercat. Dar pentru gene va pot spune ca asta e tratamentul perfect si super ieftin.
Imi cumparasem si tratamentul de la Mavala – Double Lash , pe care am dat 40 de lei, insa nu m`am tinut de el decat o saptamana, timp in care nu am vazut vreun rezultat ( cum vad la uleiul de ricin ) si cel de la Mavala mi s`a parut si suspect , din cauza ca nu vad nimic nici pe periuta din dotare, si nici pe gene nu se prea intinde acea solutie. Sau poate asa mi se pare mie.
Oricum, de tratamentul cu ulei de ricin o sa ma tin sigur! Sunt fascinata de el! Si e natural (:

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…