Bioten lotiune tonica

Va povesteam zilele trecute ca am dat de niste ‘goodies’ la mama prin baie. Printre produsele gasite, am gasit si aceasta lotiune tonica de la Bioten, cu miere si cimbrisor.

M`am indragostit instantaneu de ea. De fapt, de miros! Nu stiu daca chiar face ce scrie acolo, nu ma intereseaza, pentru ca mirosul ma innebuneste total si imi inveseleste diminetile!

Scrie ca tonifica si invioreaza tenul. Nu stiu, stiu ca ma invioreaza pe mine! 🙂 Este pentru ten normal/mixt.

De ce nu fac astia de la Elmiplant parfumele?! Un parfumel cu mirosul asta ar deveni preferatul meu !

Nu stiu cat a costat, pentru ca eu am ‘confiscat`o’, probabil ca in jurul a 10-12 lei ? Am vazut si crema ! 10 lei ! Si mi`o voi lua! Doar pentru miros, nu stiu cat hidrateaza sau ce face, nici macar FPS nu are (ceea ce e grav pentru mine) din cate am vazut eu asa in fuga. Dar mirosul asta ma zapaceste.
Si dupa ce ma dau cu lotiunea asta si aplic crema parca tot ii simt mirosul…

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…