Mini-haul Elf

Am dat în sfârșit a doua oară comandă la Elf, asta după ce am tot pândit produsele și după ce m-am răzgândit de o mie de ori. De data asta s-au mișcat mai repede, la prima comandă am fost puțin dezamăgită, căci chiar atunci apăruse gama studio și probabil că oamenii de la Elf erau zăpăciți de cap.

Ieri mi-a ajuns coletul și azi am testat produsele. Vă voi povesti scurt prima impresie despre fiecare în parte.

Crema iluminatoare e preferata mea. O folosesc aproape zilnic (am nuanța Citrus de la prima comandă) și sunt tare mulțumită. Prima dată când am văzut-o așa minusculă m-am gândit că sigur o folosesc de 2-3 ori , după care rămân cu tubul gol. Dar nu a fost deloc așa. Pentru că de abia acum e pe terminate, mi-am mai luat nuanțele Citrus (pentru că-mi place) și Pink Lemonade. Până nu termin ce a mai rămas nu mă ating de niciuna dintre ele..
Pe pensule am pus ochii demuuuuult, dar am tot amânat pentru că am setul meu de pensule de la Fräulein 38 și mi-am propus să nu dezvolt o manie și pentru pensule ( nu a ținut treaba – momentan am vreo 50 de pensule! din care folosesc doar câteva…).  Acum mi-am luat Eye-Shadow Brush, Defining Eye și Blending Brush.
Prima – mi se pare cam scurtă și cam aspră și parcă nici fardul nu se aplică mai bine;  Defining Eye îmi place la nebunie. e fluffy și fardul îl aplic perfect cu ajutorul ei; Blending Eye mi se pare bombată și puțin aspră. Ce m-a dezamăgit a fost faptul că se pare că am prins pensula din lotul prost, pentru că după ce am șters-o pe un șervețel am văzut că își pierde firele…. Păcat. Am o pensulă de la Yves Rocher (cea cu care aplic fardul sub sprâncene) de o mie de ani și nu și-a pierdut niciun fir!
Am devenit oarecum obsedată de pudra iluminatoare (o vreau pe aia de la No.7 care poate fi primită cadou în farmaciile Sensiblu!) și mi-am adus aminte că mai demult am citit despre pudra de la Elf. Am ales nuanța Luminance. Pudra cică oferă și un ‘healthy glow’. Nu am văzut așa ceva și pudra aproape că e transparentă pe tenul meu. Poate că e mai vizibilă pe un ten bronzat sau poate că trebuia să aleg o nuanță mai închisă. Îmi place în schimb că are o textură plăcută, se ia ușor pe pensulă și se aplică la fel de ușor și pe față.
Blush-ul (nuanța Shy) mi-a dat bătăi de cap ! Mă uitam la el ca mâța-n calendar, nu scria niciunde cum se deschide …  M-am chinuit ceva timp până l-am desfăcut. Am tras de el, am încercat să bag cumva foarfeca să împing capacul, am tras în sus , într-o parte, în jos… nu mergea nicium . Într-un final am reușit să-l deschid cu forța fără să-l stric. Cred că dacă putea să vorbească, mă ruga să nu fiu așa brutală cu el:))
Apoi, l-am închis … Azi, când am vrut să-l și folosesc, aceeași poveste! Doar că după ce l-am folosit, l-am lăsat și întredeschis. 
Deși pare o culoare pală, aplicată pe obraji e chiar frumoasă. La fel ca și pudra, se ia ușor pe pensulă și se aplică la fel.

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…

Cat timp folosim produsele cosmetice?

În 2010 am scris un articol despre termenul de valabilitate al cosmeticelor și în urmă cu vreo 2 săptămâni am deschis din nou acest subiect pe Instagram. De fiecare dată când scriam pe blog sau…