My lipstick & lipgloss collection

După prezentarea rimelurilor mele, a venit și rândul produselor mele pentru buze. Bine, nu aveam de gând să fac lucrul ăsta prea curând, dar una dintre cititoarele mele, Monica, și-a exprimat dorința 🙂 Oricum altă treabă nu am, așa că nu mi-a fost greu să fac poze și swatchuri pentru fiecare ruj/gloss în parte.

Cu ocazia asta, mi-am colorat și pantalonii albi…. , am aruncat vreo 4 dintre ele și mi-am dat seama că multe dintre culori se aseamănă …

Și înainte să vă prezint ‘colecția’ vreau să vă întreb ceva. Cu câțiva ani în urmă mi-am cumpărat rujul persistent ‘Perfect Wear’, nuanța Always Rose. Între timp s-au schimbat ambalajele și denumirile rujurilor, rujul meu a expirat (l-am și aruncat acum, cu greu) și eu nu știu cum aș putea intra în posesia lui din nou. Dacă știți cumva care e nuanța actuală a nuanței Always Rose, vă rog să-mi spuneți.

Și acum,înainte să încep, vreau să precizez faptul că nuanțele astea pot fi diferite pe buze diferite. Poate culoarea care o vedeți la mine arată altfel pe buzele voastre. Vă recomand ca înainte să cumpărați un ruj/gloss să îl încercați pe buze și nu pe mână pentru că nuanțele diferă. De aia sunt testere, să fie testate.

This is it :

1. Maybelline Color Sensations, nuanța 140 Intense Pink : e orice numai ‘intens’ sau ‘roz’ nu. Îmi place că e un ruj cremos, nu rezistă foarte mult pe buze.

2. Avon Ultra Color Rich, nuanța Pink Passion. Nu e niciun roz ‘pasional’. Îmi place în schimb că e hidratant și cu efect de mărire a buzelor.

3.  L’oreal Color Riche cu lăptișor de matcă, nuanța 102, e cremos și hidratant.

4. Trendy Luscious Color, nuanța 14, îmi place culoarea super mult și faptul că e destul de rezistenă (cu un primer de buze, rezistă toată ziua!)

5. Avon …. nu știu din ce gamă e rujul ăsta. Nu l-am folosit decât de vreo 2 ori și are o culoare destul de interesantă.. Nuanță: Frozen Rose

6. Markwins International, nu scrie nimic de vreo nuanță dar e un roz albicios.

7. Rainbow Priorities (Sephora), nuanța Velvet Kiss. Pe buze nu e aceeași culoare ca și rujul,dar cu ajutorul unui primer de buze sigur se intensifică puțin și devine și rezistent. L-am folosit de câteva ori.

8. Avon Ultra Color Rich, nuanța Carnation. Este un ruj cremos și hidratant.

9. Calvin Klein Sheer Lipstick, nuanța 216 socialite delicious truth. Obțin aceeași culoare cum se vede,doar cu un primer/fdt aplicat pe buze.

10. Alix Avien, nuanța 393, un roz superb, intens. Rujul e cremos și destul de rezistent.

11. Yves Rocher Coleurs Nature, nuanța 01, Rose Pistil. E cremos și hidratant, iar culoarea seamănă cu cea de sus.

12. Avon Perfect Wear, nuanța Always Rose de acum o mie de ani. Ăsta e rujul despre care vorbeam la început. Ador culoarea asta și îmi plăcea că rujul era și rezistent.

….și așa arată după ce l-am folosit când l-am testat din nou :

13. Rimmel Vinyl Gloss, nuanța Steal my Kisses,îl am de câțiva ani, nu-l folosesc,dar mi-e milă să-l arunc acum.

14. Avon Color Trend Shimmer Swirl, nuanța Raspberry Swirl, miroase yummy și e rezistent.

15. Avon Ultra Color Rich, nuanța Pink Icing. După cum se vede, mi-a plăcut și glossul și nuanța din moment ce sunt 2 la fel:) E rezitent, dar puțin lipicios.

16. Manhattan Soft Mat, nuanța 56K. E mat, dar am impresia că usucă buzele.

17. Clinique Long Last Glosswear, nuanța Kissfyt. E lipicios, și  doar cu un primer rezistă pe buze întreaga zi.

18. Radiant Lasting Lip Shine, nuanța Hot Pink. Nu e chiar ‘lasting’ cum se laudă, dar culoarea e superbă, mai ales cu un primer/fdt dedesubt.

20. MAC Dazzleglass, nuanța Baby Sparks. E licipcios,shiny, și rezistent. A trecut prin procesul de ‘salvare’ de aia arată așa.

21. Avon Colortrend Chocolate Drop, nuanța Berry Special. Îmi place că miroase a ciocolată,dar de folosit nu îl folosesc.

22. Manhattan High Shine Lipgloss, nuanța 52N. E super shiny, nu e rezistent, și se vede urât aplicat pe buzele ‘goale’.

23. Yves Rocher Coleurs Nature, Plumping Sheer Gloss, nuanța 02 Mure. E rezistent, puțin pișcăcios, miroase delicios. A trecut prin procesul de ‘salvare’.

24. Manhattan Tasty Lips, nuanța 35 W. Miroase a ciocolată dulce, dar nu e un gloss rezistent.

25. Manhattan Long Lasting Gloss Glide, nuanța 56G. E unul din glossurile mele preferate, miroase frumos, e rezistent și hidratează buzele.

26. Nivea Glamorous Gloss, Natual. Nu îmi place, nu rezistă deloc pe buze, dar are un miros ușor fructat.

27. Nivea Natural Volume. Nu dă niciun volum buzelor, e de culoarea piersicii, dar pe buze nu se vede deloc așa.

28. Oriflame Gloss Booster. Nu e bun, nu face nimic interesant cu buzele…

29. Jordana, nuanța Nude Frost. Îmi place că are o consistență mai groasă, miroase bine și e destul de rezistent.

30. Crazy Priorities (Sephora) Lip Volume Glass. Miroase delicios, a ciocolată, este pișcăcios, dar nu rezistă pe buze.

31.Avon Smooth Velvet, nuanța Pink Fluff. Îmi place și culoarea și textura și tot. E asemănător cu Manhattan Soft Mat (mi-am dat seama acum, când le-am încercat pe toate). E un ruj-gloss semi-mat, hidratant și  rezistent.

32. Bourjois 3D Effet, nuanța Miel acrobatic. E lipicios, nu e rezistent, și parcă e și transparent.

33. Bourjois Effet 4D, nuanța Rose metallise. Are o textură apoasă, nu rezistă deloc pe buze.

34. Too Faced Glamour Gloss, nuanța Pillow Talk. Iubesc glossul ăsta. M-am îndrăgostit de el din vară. E rezistent, e foarte pișcăcios și răcoritor, nu e lipicios și miroase delicios.

35. Sephora Ultra Shine Gloss, nuanța Perfect Nude. E unul din glossurile mele favorite(se și vede că am abuzat de el). E rezistent, hidratant, miroase yummy și nuanța e perfectă.

36. Alverde, din colecția Zauberwald. E cam transparent, e mentolat și nu e foarte rezistent.

Următoarele rujuri nu le-am mai swatchuit pentru că sunt semi-permanente și se dau foooooaaaarte greu jos de pe buze.
Manhattan Lips2Last – îl ador. E super hidratant și rezistă toată ziua. Nu usucă buzele cum fac celelalte rujuri/glossuri din aceeași categorie. E mai bun decât cel de la MAC.
Max Factor Lipfinity. Nuanța e superbă,dar rujul e groaznic. Usucă buzele foarte tare și după puțin timp se formează ‘cratere’, arată foarte inestetic. L-am folosit de 2 ori.
MAC Pro Longwear Lipcolor. Am ales nuanța greșită, pe site părea altă culoare, dar în tub și pe buze e altă nuanța, maro. Rezistă foarte mult, usucă puțin buzele, dar nu se formează ‘cratere’.

Și ‘mini colecția’ mea de balsamuri de buze, că tot a venit iarna și trebuie să avem mai multă grijă de buzele noastre :

Am terminat și postarea pe ziua de azi, iau acum o pauză, mă uit la Das Supertalent @ RTL 🙂

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…