Review lapte demachiant Byphasse



 Byphasse știam că e numele unui dizolvant de unghii, foarte bun, care costa 10 lei și care se găsește la real. Dar la ultima vizită din real am văzut că există mai multe produse cosmetice, ceea ce înseamnă că e numele unei firme de cosmetice! Am făcut ochii mari când am zărit laptele ăsta demachiant și l-am băgat imediat în coș.


În primul rând m-am gândit că dacă dizolvantul e atât de bun (nu e nevoie să freci ca să dispară oja de pe unghii) o fi și laptele ăsta demachiant bun la ceva. În al doilea rând m-am îndrăgostit de flaconul cu pompiță – deja mă imaginam la măsuța mea, urmându-mi ritualul de frumusețe, apăsând doar pe pompiță 🙂 Apoi de cantitate și de preț..


Îmi place foarte mult, am renunțat și la soluția micelară de la La Roche Posay în favoarea acestui lapte demachiant Curăță delicat și lasă pielea plăcută la atingere. Are o textură ușoară, nu e un lapte demachiant gras care să lase pielea lipicioasă și nici nu e nevoie să insist pentru a îndepărta machiajul de pe față și de pe ochi.
E îmbogățit cu vitaminele B și E, este destinat tuturor tipurilor de piele.


Are 500 ml de bunătate de lapte demachiant și costă 12 lei ! 

Recomandat! 



Am dat rapid un search pe Google și am dat de site-ul oficial Byphasse, se pare că e o firmă de cosmetice și îngrijire, așa cum am bănuit. Produsele sunt fabricate în Spania, dar Byphasse cred că e firmă franceză. Nu cred că are importanță prea mare, atâta timp cât produsele sunt calitative și la un preț foarte accesibil.
Când mă mai duc la real o să mă uit și după restul produselor.




LE: Produsele Byphasse se găsesc și la Auchan.


9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…