NOTD (RO)

Nu mi-a plăcut deloc ce mi-a ieșit la ultimul NOTD așa că m-am decis să îmi scurtez unghiile și să le fac altă culoare 🙂 și am fost la manichiură…după o mie de ani ! Dodo îmi făcuse “poftă” de unghii super scurte și ca să nu stau eu să le pilesc, m-am gândit că ar fi bine să apelez la o manichiuristă …care mi le-a TĂIAT! Oricum, la 20 de lei nu aveam pretenția să mi le bibilească cum aș fi vrut și pot să mă bucur că am ESSIE pe unghii și nu alte Orkide sau alte firme cheap și de proastă calitate..
Îmi place foarte mult cum arată unghiile mele, de mult nu le-am mai avut așa scurte…și parcă sunt și mai…. practice :)) mă pot bucura în voie de tastatura noului meu N97:))

am ales două nuanțe de la Essie – Plumberry și cea de pe inelar este un mov închis -Sole Mate. A fost pentru prima dată când am încercat ojele Essie și mi-au plăcut, în primul rând pentru că de la primul strat unghia este acoperită uniform și pentru că se usucă destul de repede.

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…