NOTD : Yellow-Purple

Dacă tot v-am oripilat cu LOTD-ul de azi, voi continua să vă arăt și unghiile mele…colorate .
Nuanțele ojelor sunt superbe, mor după movul ăsta intens … însă metoda mea de a-mi face unghiile câteodată lasă de dorit. Pe lângă faptul că nu știu să mă dau cu ojă , m-am mai trezit și cu bule mici pe inelare. Ori e oja de vină ori … nu știu.

Despre oja galbenă v-am povestit aici că nu se aplică frumos , ci cu dungi , iar despre cea mov pot să spun că are consistența perfectă – nu e nici prea lichidă, nici groasă și se aplică foarte frumos.

Azi am avut un șoc și m-am decis să-mi semnez pozele de acum încolo ! Dacă nu era Laura (Black Cat) nu știam că una din pozele mele a apărut pe Okazii . E vorba despre laptele demachiant Byphasse, care e prezentat prin poza mea și prin o parte din textul meu de pe blog ! M-am supărat foarte tare că nu mi se pare normal să faci asta… persoana respectivă putea să ia o poză “oficială” de pe site-ul Byphasse. Sunt aproape sigură că dacă aș fi întrebat mi-ar fi spus că poza îi aparține. M-am enervat și mai tare când am văzut prețul cu care se vinde (15 lei + 9 lei transport) … în real costă 12 lei. Chiar așa să fraiereși oamenii ? Nu știu, eu n-aș putea…  Ca să nu mai vorbesc despre faptul că din calificativul primit se înțelege că vinde alte produse            ( cineva a primit un săpun Fa când de fapt de pe okazii a cumpărat un “săpun natural cu vanilie” la prețul de 12 lei… deci a plătit biata fată 12 lei pentru un săpun FA!) . 
Așa că, de acum, ca să nu mai existe asemenea neplăceri, îmi voi semna pozele 🙂

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…

Cat timp folosim produsele cosmetice?

În 2010 am scris un articol despre termenul de valabilitate al cosmeticelor și în urmă cu vreo 2 săptămâni am deschis din nou acest subiect pe Instagram. De fiecare dată când scriam pe blog sau…