Review cremă față Natura Siberica

În urmă cu vreo 5 luni vă spuneam că mi-am cumpărat niște produse rusești, cu ingrediente (și) naturale și eram tare încântată de ele. Am scris atunci pe scurt despre ce mi-am cumpărat și de câteva zile mă tot gândesc că nu am scris un review complet cremei de față de la Natura Siberica…așa că azi despre asta vă povestesc.

A devenit crema mea de față preferată pentru că îndeplinește toate cerințele mele : e matifiantă, hidratantă și ușoară și are și SPF (15) !  Eu am ales varianta pentru ten gras-mixt însă există și variante pentru tenul sensibil,uscat sau matur.
Îmi place foarte mult și ambalajul, datorită pompiței care face dozarea cremei perfectă și….am impresia că nu se mai termină, o folosesc zilnic (exceptând cele 2 luni de tratament Effaclar K) și parcă tubul e tot plin.
Nu îmi place că scrie în rusă și nu înțeleg absolut nimic… Nu mai țin minte pe cutie cum era , cred că avea doar eticheta tradusă ca să știi ce cumperi, însă ingredientele nu erau traduse.

Are un miros plăcut, subtil , intră repede în piele și lasă o senzație de prospețime a pielii, ceea ce îmi place foarte mult.

Cât despre partea cu matifierea… e foarte eficientă. Eu cred că am un ten normal spre mixt – zona T , în special fruntea, are tendința de a se îngrășa dacă nu folosesc ceva împotriva excesului de sebum. Efectul ăsta nu durează câteva ore, cum se întâmplă în cazul altor creme de genul, ci mă pot bucura de un ten uscat o zi întreagă..

Natura Siberica e importată de Cosmetica Verde, unde găsiți atât crema asta cât și multe alte produse de la diferite firme.

Eu am văzut produse Natura Siberica, Rețetele Bunicii, Beauty Farm și la magazine naturiste… chiar ieri am fost să mă uit care e prețul cremei de la Natura Siberica – 48.5 lei ! Pe site e 32 de lei, deci diferența de preț e destul de mare. Dar cred că prețurile diferă în funcție de magazin, sau de cum îi convine patronului. M-am uitat și la un șampon de la Rețetele Bunicii care era 16 lei, 1 leu în plus față de site..

Înainte se putea comanda direct de pe site dacă aveai o comandă de minim 100 de lei, din februarie însă au redus la 50 de lei, ceea ce mi se pare mult mai ok.
Nu știu dacă voi comanda în viitorul apropiat direct de pe site deoarece găsesc produsele și în magazin, dar pentru cele care nu le găsiți, puteți comanda sau…aștepta vreun târg unde vor fi prezenți și cei de la Cosmetica Verde. Orarul pentru diferite expoziții din orașe îl găsiți direct pe pagina principală a site-ului.

O descriere mai “oficială” cu tot ce face crema asta de la Natura Siberica găsiți aici.

Preț : 32 lei pentru 50ml .

Recomand!!!

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…