Review Essence Brow Kit

Dacă tot îl folosesc de aproape două luni și l-am inclus la favoritele lunii martie, cred că e cazul să scriu și câteva cuvinte despre kit-ul de sprâncene de la Essence.
Dar mai întâi vă voi da câteva detalii despre Essence. Este o firmă de origine germană , produsă de Cosnova (care produce și Catrice) care se bazează pe cosmetice.
Essence se găsește deocamdată doar în Germania, Austria, Elveția, Belgia, Bosnia, Bulgaria, Olanda, Italia, Franța, Grecia, Irlanda, Croația, Lituania, Polonia, Portugalia, Muntenegru, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Africa de Sud, Cehia, Ucraina și Ungaria.  Deci 25 de țări, printre care nu se află și România 🙁
Prețul produselor Essence e ok, modest… nu știu însă cu ce firmă de la noi să compar prețurile, poate cu Flormar? Calitatea e ok, doar e nemțească ha ha ha

Și acum, ca să revin de unde am început, am primit kit-ul de la Andreea,în urma unui concurs câștigat – datorită vouă și generozității Andreei 🙂

Poate unele dintre voi știți, altele m-ați descoperit acum când sunt mai aranjată, dar înainte nu le acordam mare atenție sprâncenelor, cum erau așa le lăsam. De pensat nu mă pensez, însă mai crește câte un firicel pe care-l smulg cu penseta atunci când îl văd.
Ca să le umplu, să pară mai dense folosesc kit-ul acesta de la essence. Înaintea lui foloseam un creion de la Alverde, cu care trasam mici mici linii pe sprâncene după care treceam cu o pensulă peste ce “desenam” ca să dau un aspect foarte natural.
Mi-am dorit un kit special de sprâncene, dar nu știam de unde să iau (în magazinele din Sibiu încă nu am văzut așa ceva) așa că m-am bucurat tare mult când am primit kit-ul de la essence.

Kit-ul de la essence se găsește într-o singură variantă, cu cele două farduri maro (închis și deschis), dar se poate folosi una din culori în funcție de sprâncenele fiecăreia sau se pot combina ambele nuanțe (eu așa procedez). Nu are nicio parte “fixatoare” însă nici nu e nevoie pentru că rezistă toată ziua, fără să își piardă din intensitate – deci cât pui, atât rămâne.

Setul vine împreună cu cele două nuanțe de maro, o pensulă mică și 3 șabloane de sprâncene. Pensula nu o folosesc iar șabloanele le-am făcut cadou căci nu le-aș fi folosit niciodată.

Nu știu alte kit-uri de sprâncene cum sunt, eu sunt foarte mulțumită de produsul ăsta de la Essence și cu siguranță îmi va ajunge mult timp de acum încolo.

Kit-uri de sprâncene se găsesc mai nou și la Oriflame, la Wet’n’Wild (în unele magazine Kenvelo) sau Elf (pe nuanțe) așa că nu e musai să folosiți doar acest kit dacă nu aveți cum să faceți rost de el…
Și dacă aveți sprâncene rebele, e bine să le fixați cu un gel special / un rimel transparent ( eu îl am pe cel de la Alverde, pe care îl folosesc din când în când).

Poze before & after :

Before :

 After :

   În partea dreaptă (adică stânga cum vedeți voi) am sprânceana conturată iar în partea stângă(adică dreapta pentru voi) – sprânceana naturală :

Swatch :

 

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…