StrawberryNET

Am fost mai mult decât încântată să primesc un e-mail din partea celor de la StrawberryNET (deși nu am comandat niciodată de la ei) în care mi se oferea un cod promoțional de 50% reducere pentru comenzi de 100USD. De fapt acea reducere de 50% însemna jumătate din 100USD, și maxim 100USD . Deci dacă aveam comandă de 500 de dolari nu plăteam 250 de dolari, ci scădeam 100$ .
După ce mi-am petrecut câteva zile uitându-mă pe site, am dat prima comandă – 4 parfumuri și 2 produse cosmetice.
La o zi după aceea am primit un e-mail din partea lui Adela în care îmi oferea și codul ei ! Bineînțeles că eram în extaz și după ce am țopăit de bucurie, am mai dat o comandă, de data asta cu mai multe produse cosmetice.
Ce veți vedea sunt doar produsele mele, i-am comandat și LUI 2 parfumuri & 2 deodorante, 2 parfumuri pentru mama și sora lui (că au fost zilele lor de naștere acum câteva zile), un fard MAC pentru mama și un rimel Lancome Hypnose pentru sora mea că a fost ziua ei 🙂

Și astea sunt achizițiile mele  :

Parfumul Womanity de la Thierry Mugler (am avut o mostră și m-am îndrăgostit iremediabil de miros!)
Fard de sprâncene Laura Mercier 
Rimel Faux Cils YSL  ♥
primer de ochi Prime Time de la bareMinerals
tuș de ochi Artliner Lancome♥
gloss Juicy Tubes Lancome, de pepene  yummyyyyy
Shimmer Brick în nuanța Rose , Bobbi Brown (ediția limitată cu pensulă)
ruj Velvet Touch Gosh, nuanța Cute
fdt Shiseido Dual Balancing Foundation ♥
și glossul Stila … cadou de bun venit 🙂 
Deci sunt mai mult decât încântată atât de produse cât și de cei de la StrawberryNET și cu siguranță m-au câștigat ca și client fidel ! 
Am comunicat foarte lejer cu Cheryl, a fost drăguță și mi-a răspuns în cel mai scurt timp la toate întrebările mele prostești. Toate produsele au fost ambalate individual cu hârtie specială de împachetat, foarte frumos! Apreciez tare mult, și acolo e de lucru….
Le mulțumesc și fetelor de la articolul Cameliei, dar și ei, pentru că m-au lămurit în legătură cu unele chestii și au avut răbdare să îmi răspundă la întrebări.
Produsele au fost livrate a doua zi după ce mi s-a confirmat comanda și azi le-am primit ca și recomandate externe, la poșta normală din cartier. Nu am mai plătit absolut nimic în plus când le-am ridicat.
Parfumurile sunt trimise din Suedia, iar produsele cosmetice din Hong Kong. Teoretic, ar trebui să vină la poșta vamală, având în vedere că vin din afara Europei (produsele cosmetice) și parfumurile ar trebui să aibă o taxă de 10% (din valoarea lor). Asta e teoretic, căci practic e mai simplu.
 Nu știu ce strategie au sau cum fac, dar dacă cumperi parfumuri și adaugi și un produs cosmetic (nu contează ce e și ce valoare are) nu mai plătești nimic în plus ! De asemenea, dacă cumperi cosmetice și adaugi și un parfum / deo la comandă, coletul va veni la poșta normală. Fără nicio altă taxă în plus!
Nu mai spun că prețurile sunt muuuult mai mici decât în magazine și cu reducerile care sunt mereu, ieși cel mai ieftin!
Aaaaaa… și transportul e GRATUIT. Coletele ajung în aproximativ 10 zile de când ați plasat comanda.
Cred că se merită să faci shopping online și mai ales de pe strawberryNET . Se acceptă atât plata prin Paypal, cât și prin card.

Voi reveni cu review-uri curând!

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…