Amazing !

În postarea de duminică scriam că am fost la un spectacol de-a lui Vlad Grigorescu și am rămas impresionată de ceea ce am văzut. Ieri m-am uitat și pe blog-ul lui și la câteva video-uri pe YouTube și m-am gândit să vă fac cunoștință cu el .

Nu știu ce și cum face, dar chiar am rămas cu gura căscată urmărindu-i show-ul de duminică. A fost pentru a doua oară la Sibiu, auzisem de el și de ceea ce face de la cineva care a fost și la primul spectacol. Nu mi-a venit să cred când am auzit de “magiile” lui și, curioasă cum sunt, nu am putut să ratez spectacolul.

O scurtă prezentare (luată de pe blogul lui) sună cam așa :
Vlad Grigorescu este unul din artistii de top ai Romaniei. Tanar, carismatic, energic si cu abilitati iesite din comun, el reuseste sa tina o sala intreaga cu gura cascata prin demonstratiile sale de mentalism. Combina tehnici psihologice de manipulare, sugestie, indemnare si multa intuitie ca sa creeze iluzia unui al saselea simt.


Are spectacole în toată țara așa că, dacă cumva apare și la voi în oraș, nu-l ratați ! Chiar e deosebit ce face acest băiat și te face să te întrebi “cum a făcut?” . 

Puteți urmări câteva clipuri și apoi aștept să-mi spuneți ce credeți voi 🙂 Dar, uitați-vă, nu săriți peste secvențe :)) 

La ăsta nu m-am uitat că sunt mai sensibilă și chiar nu e de mine …. 

Na, ce ziceți ? 🙂

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…