Disqus și la mine :)

Am ochii cât cepele, arăt ca o zombie, de vreo 4 ore nu m-am mai ridicat din fața laptop-ului și deja m-am săturat de tot tam-tam-ul ăsta.
Cu mult timp în urmă mi-am făcut cont pe Disqus, am încercat atunci să-l instalez pe blog, nu mi-a ieșit și am fost prea comodă să caut un tutorial să mă învețe și pe mine cum să instalez drăcia!
Azi, după ce am analizat avantajele acestei platforme , m-am hotărât să încerc din nou ceea ce lăsasem baltă cu câteva luni în urmă.
Bun, am instalat, am importat comentariile  (mi s-a umplut Inbox-ul de toate comentariile de până acum) și…cam aici m-am oprit. E o problemă, am căutat peste tot pe Internet dar nu am găsit rezolvarea. Ori nu știu eu să caut. Deci comentariile sunt toate la locul lor (cel puțin așa sper) doar că uneori apare formularul sub postare, uneori nu. Lângă time-stamp ar trebui să fie chestia aia .. .știți voi “1 comentariu .. 10 comentarii…100 comentarii bla bla” dar nu e!

O altă decizie pe care am luat-o e să îmi cumpăr și eu un domeniu 🙂 M-am uitat la “cuvintele căutate” și peste tot văd ori iguanitza, be a masterpiece, iguanitza blog  … niciunde “comoara pisicuței” sau “kittys-treasurybox” așa că e timpul de un nume nou, numele meu, domeniul meu.
Bun, după ce am aflat  că se va redirecționa automat, am dat și eu ca tot omu’ să cumpăr. După ce am completat căsuțele alea și am ajuns la finalizarea comenzii , am zis să verific ceva de la început și cum nu era niciun buton de întoarcere, am dat refresh. Apoi am luat-o de la început, doar că atunci când să merg mai departe să plătesc … SURPRIZĂ, îmi apare că deja e o comandă pentru domeniul respectiv.

Deja nu mai pot, cred că degeaba mă plâng acum și aștept niște comentarii de la voi  că nu o să le primesc.. dar pot primi mail-uri sau mesaje pe Facebook  🙂 așa că dacă știți rezolvarea la una din problemele mele, vă rog să îmi scrieți ( cel mai important acum e Disqus) ….

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…