Review Bourjois Volume Max Mascara

Așa cum spuneam aici , mi-am dorit noul rimel de la Bourjois și zilele trecute mi l-am și luat, timp în care l-am și folosit ca să îmi fac o părere clară despre el.

E primul meu rimel de la Bourjois, am mai avut în trecut câteva tentative de achiziționare a unora dintre ele, dar am rezistat tentațiilor :))
Promite să ofere cu până la 10x mai mult volum, să îmbrace genele într-o nuanță intensă de negru și să reziste toată ziua. Și chiar așa face. Bine, nu oferă un super volum – cel puțin nu acum, când e nou, dar e ok, sunt mulțumită de el.
E negru-negru și rezistă pe gene întreaga zi, fără să se împrăștie în jurul ochilor…. Mi se pare că lipește puțin genele, sau poate e doar impresia mea… De dezamăgit nu m-a dezamăgit și mă bucur, mai ales că e primul de la Bourjois și aș fi putut rămâne cu sechele dacă nu era bun ha ha ha:))

Forma tubului se vrea a fi forma corpului unei femei…. 
Periuța e groasă, bombată și deasă…așa cum trebuie să fie o periuță pentru volum. Singurul dezavantaj e că risc să mă murdăresc pe pleoape dacă nu sunt prea atentă (vezi pozele de mai jos ha ha).

Are o textură perfectă, nu e nici lichidă, nici uscată . Se usucă destul de repede pe gene, deci dacă clipesc nu o să rămân cu urme în jurul ochilor.
Se găsește în 2 variante : aceasa simplă și cea waterproof care are scrisul cu albastru. Este disponibil într-o singură nuanță – negru. 
Prețul … nu știu exact care e căci l-am luat împreună cu mai multe produse și nu m-am uitat pe bon…. dar cred că e vreo 35 de lei.
Și ca să vă faceți și voi o idee despre cum arată pe gene, vă las cu pozele :

 1 strat la ochiul din stânga și fără rimel ochiul din dreapta  :

 1 strat :

 2 straturi la ochiul din partea stânga și 1 strat la ochiul din dreapta :

 2 straturi :

Notă : 8.5 / 10

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…

Cat timp folosim produsele cosmetice?

În 2010 am scris un articol despre termenul de valabilitate al cosmeticelor și în urmă cu vreo 2 săptămâni am deschis din nou acest subiect pe Instagram. De fiecare dată când scriam pe blog sau…