Review Big&Beautiful False Lash Look – Astor

Încă de dinainte să fiu contactată de cei de la Astor aveam de gând să scriu câteva cuvinte despre noua mascara Big&Beautiful False Lash Look. Încă de când a apărut tânjeam după acest rimel, dar am încercat să mă abțin – cu gândul că am prea multe rimeluri care zac în cutiuța lor … Totuși , nu m-am lăsat și câteva zile mai târziu l-am cumpărat. De atunci, l-am folosit de vreo… 4 ori (și îl am deja de vreo 2 luni..) .

De mică am făcut cunoștință cu rimelurile de la Astor, mereu mi-au plăcut și nu-mi aduc aminte să mă fi dezamăgit vreunul…
Primul ce l-am avut a fost Long Life, și acum mai am tubul (în care îmi țin uleiul de ricin pentru tratamentul genelor) , apoi am folosit Volumetrix, AirMax♥ , Volume Diva (the best), Volume Definer și acum acesta.

Anul trecut a apărut varianta “normală” – Big&Beautiful , care are periuța la fel de deasă și mare, doar că e dreaptă. Anul acesta a apărut varianta “curbată” despre care scriu astăzi.

 Are o consistență perfectă, nu mi se pare nici prea lichid , nici prea uscat, așa că nici nu lipește genele. Chiar oferă o oarecare alungire și definire genelor. Nu știu dacă genele mele sunt “de vină” , dar observ și o curbare. Deci tot ce își poate dori o fată de la o mascara : alungire, separare, volum și gene curbate.

“False Lash Look” e puțin exagerat, și cred că știm cu toate că niciun rimel nu poate oferi acel efect.. cred că această denumire reprezintă faptul că genele par a fi false datorită faptului că sunt bogate și dese. Pe lângă asta, un rimel oferă un efect natural, pe când genele false se pot observa de la o poștă… Pe mine nu m-au atras niciodată astfel de denumiri, sunt conștientă că nu există rimelul-minune,  dar când văd/aud de efectul de gene false, mă gândesc doar la niște gene pline de volum. Și asta e ce îmi doresc în primul rând de la un rimel.

Amabalajul e drăguț, mov cu scriu auriu (rimelul este negru, nu mov…) și parcă te îndeamnă să îl iei acasă:))
Așadar, îmi place periuța mare, deasă și curbată, îmi place textura, îmi place că e un negru intens și iubesc faptul că genele nu par încărcate.
Ca să vă convingeți că nu vorbesc prostii, am făcut și poze pentru a vedea efectul.

Swatch :

În concluzie, Big&Beautiful False Lash Look nu oferă chiar gene false, dar oferă un volum care “deschide” privirea , un efect natural și frumos.
Și cu ocazia asta, am mai bifat o mascara Astor care îmi place ♥

Deși am menționat faptul că aveam mascara aceasta, cei de la Astor mi-au trimis încă una, pe care o ofer împreună cu fardul duo + alte produse din partea mea la giveaway-ul organizat pe Facebook.

Preț : 35 lei
Notă : 10/10

Recomandat !

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…