Diving in Malaysia vs Peridot

De câteva luni am devenit fascinată de superba nuanță Peridot, de la Chanel. Am văzut-o pe net încă de dinainte să apară la noi în magazine și de atunci mi-am dorit-o și am așteptat să ajungă și la noi cât mai repede.
Mi se pare o culoare unică, super interesantă , care cu siguranță atrage priviri :))

 Fără să știu, am ales Diving in Malaysia de la Sephora și ulterior am aflat că ar fi ‘identică’ cu Peridot… Am văzut poze, comparații, articole și discuții pe această temă.
Totuși, pentru că mi se pusese pata pe Peridot, am cumpărat-o și așa am putut vedea eu asemănarea / diferența între cele două oje.

Diferențe sunt, deși seamănă puțin între ele, nu sunt la fel. E doar o … iluzie :)) Sper că se va putea observa din pozele ce urmează …. Aparatul foto nu a scos exact ce am văzut și am analizat cu ochii mei :)) dar chiar e diferență între cele două.

Poate că dacă vă uitați repede nu observați vreo diferență, dar dacă vă uitați mai atent cred că se vede…

 Pe inelar și pe degetul mijlociu am Diving in Malaysia, iar pe celelalte 2 unghii am Peridot.
Diving in Malaysia bate mai mult spre auriu pe când Peridot dă înspre un verde…

Pe lângă nuanțele puțin diferite, ar mai fi și consistența diferită. Peridot de la Chanel e mai lichidă, dar se întinde mai greu din cauza pensulei subțire, Diving in Malaysia de la Sephora e mai groasă și se aplică mai ușor datorită pensulei.

(stânga – Peridot, dreapta – Diving in Malaysia) 
Deși nuanțele se aseamănă, nu sunt identice, așa cum am citit pe bloguri.. 
Ambele oje au reflexe interesante, dar Peridot e unică! În funcție de lumină / unghiul din care te uiți , culoarea se schimbă . E o ojă-cameleon și îmi place la nebunie♥

Cum vi se pare? / Vedeți diferențe?

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…