Review : Oyster Extra Shine FixiLux

În urmă cu ceva timp (cred că se face luna…) am primit din partea DivaHair un produs profesional pentru păr, din gama Oyster. Am avut de ales între produsele de îngrijire a părului sau produse de styling. Având în vedere că sunt îndrăgostită de șamponul și balsamul Bed Head Tigi – Brunette Goddess, că îmi aranjez părul cu crema modelatoare Lee Stafford am ales să încerc un spray (care credeam până ce l-am primit că e fixativ) pentru strălucirea părului.
Așa că, azi urmează să vă povestesc despre ExtraShine FixiLux. De când l-am primit, îl folosesc mereu (și am impresia că rămâne plin ha ha)

Dar înainte de a vă povesti despre acest produs, vreau să vă spun câte ceva despre Oyster – este o firmă din Italia, cu tradiție de peste 25 de ani. În toți acești ani, de când sunt pe piață, au lansat produse pentru păr – de la vopsele, până la tratamente și produse de styling. Au produse “normale” dar și profesionale. FixiLux face parte din gama profesională și de curând aceste produse se află și în saloanele de coafură din România, la prețuri accesibile.

Îmi place acest spray pentru că nu încarcă deloc părul și îi oferă un luciu sănătos. Nu e deloc uleios cum sunt alte spray-uri pe care le-am încercat. Are un miros plăcut, discret. 
Nu fixează coafura, nu întărește părul și nici nu devine cleios.
Îl folosesc împreună cu crema modelatoare de care vă spuneam mai sus și se înțeleg bine 🙂 
Poate faptul că e un produs profesional vă face să credeți că e și foarte scump , dar prețul unui FixiLux este de … 25 lei !! 
Acum mă tentează să încerc și alte produse și sper să le și găsesc. Dacă doriți să vedeți și restul produselor, vă invit să accesați site-ul oficial Oyster  și vă recomand să încercați și acest spray pentru strălucire, pentru că merită. Cred că orice fată își dorește un păr sănătos și strălucitor.

Îi mulțumesc Cristinei pentru ocazia de a testa acest produs profesional și pentru faptul că…m-a făcut curioasă în legătură cu restul produselor 🙂

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…