Spring-ish Giveaway : Handmade Bijoux ! [CLOSED]

Am o veste bună pentru voi ! De fapt mai multe ….
În primul rând, vine primăvara!♥ așa simt eu, mi-am dat seama după soarele puternic de afară care începe să topească zăpada!
În al doilea rând, v-am pregătit împreună cu o prietenă un giveaway  !
În al treilea rând, vor fi 3 premii !
În al patrulea rând, premiile constau în bijuterii hand-made! Niște bijuterii superbe, sincer vă spun că sunt cele mai frumoase bijuuri hand-made pe care le-am văzut. Sunt lucrate frumos,interesant, din materiate drăguțe. Eu nu port astfel de bijuterii, și în general nu port bijuterii, dar sunt convinsă că vouă, cele care purtați accesorii, o să vă placă !
Așadar, prietena mea care de fapt e o cititoare fidelă a blogului 🙂 s-a oferit să “sponsorizeze” acest giveaway prin 3 premii frumoase.

Regulile…sunt destul de simple :
1. Pentru a participa la acest giveaway va trebui să îmi lăsați un comentariu care începe cu “Particip”
2. Lăsați-mi un comentariu prin care să îmi spuneți care dintre cele 3 premii vă plac (în cazul în care veți fi câștigătoarea pe acela îl veți primi)
3. Dați ADD prietenei mele pe Facebook  sau LIKE paginii ei de Facebook. Făcând acest lucru veți vedea și ce alte bijuterii are și cât de talentată este:)

Concursul începe astăzi, 21.02. 2012  și se va încheia în 6 zile, adică pe 27.02.2012 . Câștigătoarele vor fi alese prin random și vor fi anunțate probabil în aceeași zi, după ora 21.

Și acum să trecem la prezentarea premiilor :

Premiul 1 :

constă într-o brățară , un inel, un lanț și 2 perechi de cercei .

Premiul 2:

constă într-o broșă, 2 perechi de cercei și un lanț.

Premiul 3:

constă într-un inel și 2 perechi de cercei ! 
Ce spuneți, vă plac premiile / bijuteriile? 
Încă o dată, vreau să îi mulțumesc lui BonnieBlue pentru aceste premii ! 

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…