Castigatoare Spring-ish Giveaway

Îmi cer mii de scuze că am fost neserioasă și că am întârziat cu anunțarea câștigătoarelor !!! Sper că nu v-ați supărat.
Câștigătoarele pot considera aceste premii ca pe un mărțișor hi hi .

Ca de obicei, se pare că au fost probleme în a respecta/citi cerințele . Ca să nu mai vorbesc că una din participante a întrebat-o pe prietena mea de ce nu e un giveaway cu SHARE.  Eu nu mai pricep nimic, când e cu share de ce e cu share că vrei reclamă, când nu e cu share, de ce nu e cu share că restul concursurilor au această ‘regulă’ . Am ajuns la concluzia că nici cele mai ușoare cerințe nu sunt respectate și de acum încolo voi organiza giveaway-urile ca și înainte, cu alegerea unei teme / întrebări.

Cerințele au fost clare, v-am rugat să îmi spuneți ce premiu vă doriți … îmi pare rău, dar comentarii de genul îmi plac toate, m-aș bucura să câștig orice  nu îmi plac . Eu înțeleg dacă îți plac toate premiile, dar spune pe care-l vrei, că nu ți le pot da pe toate!
Un comentariu care m-a enervat puțin și în același timp m-a făcut să mă gândesc dacă nu știu eu să mă exprim, e acel comentariu în care mi se spune că persoanei respective îi plac accesoriile făcute de mine!!  În condițiile în care am menționat de nu-știu-câte ori despre prietena mea , creatoarea bijuurilor :))

În fine,deci 2 participante au fost descalificate , îmi pare rău. Au fost 70-2 participante :

Când am făcut giveaway-ul, nu m-am gândit ce se va întâmpla în cazul în care toate cele 3 câștigătoare și-ar fi dorit același premiu :)) Probabil că rugam câștigătoarele să alege un alt premiu din cele rămase  sau…o rugam pe prietena mea să mai facă o dată aceleași bijuuri :))
Din fericire, nu s-a întâmplat așa, și …incredibil dar câștigătoarele au fost alese fără să se repete vreun premiu !

Așadar, câștigătoarele sunt :
descude care și-a dorit premiul 1
Daniela Rotaru care și-a dorit premiul 3
și
Deea căreia i-a plăcut premiul 2 !

Felicitări fetelor !! Aștept să mă contactați până duminică !  —– alexandra@iguanitza.com 

În curând vă voi pregăti mai multe surprize , așa că fiți pe fază :))
Pregătesc un giveaway pe Facebook,cu ocazia atingerii (și depășirii) a 1000 de ‘like-uri’ , mulțumită și prietenei mele scumpe Antonia 🙂

Încă o dată îi mulțumesc lui Bonnie Blue pentru oferirea acestor biju-uri superbe , dar și pentru bijuteriile pe care mi le-a trimis și care îmi plac la nebunieeeeeeee!  

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…