Despre postările inutile…

Presimt că acest articol va fi unul controversat și poate că o să fie și câteva persoane care se vor supăra puțin.
Nici nu prea știu de unde să încep … și eu am o grămadă de postări care poate că nu interesează pe toată lumea sau poate că sunt postări care nu au legătură cu make-up / beauty stuff  ; fiecare scrie și face pe blogul lui/ei ce vrea… dar sunt unele chestii care apar așa, continuă și nu au niciun rost. Normal, cui nu-i place să nu se uite / să nu citească…
Probabil că multe dintre voi o să spuneți că această postare e inutilă și așa cum scriu eu acest articol, așa scriu și alte persoane postări despre LIDL 🙂 Și totuși, cred că v-am făcut curioase și o să-mi citiți postarea până la capăt, deși la sfârșit poate că o să mă faceți în toate felurile .

De ceva timp s-a deschis Lidl , știți voi, magazinul ăla nemțesc, ieftin și bun, la care se tot face reclamă la TV și la Radio. Lidl – magazinul care provoacă isterii la deschidere, la inaugurarea într-un nou loc/oraș.

Eu știu că se găsesc de toate acolo , știu că sunt prețuri bune , nesimțit de mici poate și că de cele mai multe ori lumea preferă să cumpere de acolo. Dar eu parcă încep să devin alergică la LIDL ! Cred că aș putea să număr pe degete de câte ori am fost într-un Lidl românesc.

Și de ce scriu rândurile astea? Pentru că m-am săturat să văd în fiecare săptămână pe blogurile de beauty/make-up “Shopping Time by Lidl” “Lidl Shopping” “Ce mi-am cumpărat de la Lidl”  etc…  M-am săturat ca o ciocolată de 2 lei să fie ridicată în slăvi și chiar nu mă interesează că ți-ai  cumpărat 5 cutii de biscuiți, pește la conservă, odorizant de wc, hârtie igienică, bomboane și deodorant-spray Cien !
Ok , am înțeles că îți place ciocolata Favorina și simți nevoia să împărtășești acest lucru cu încă 200 de persoane! Dar scrie o dată despre ciocolata aia și treci mai departe. Nu știu sincer câte persoane sunt interesate de ce îți cumperi de la un magazin alimentar… Ai văzut o ofertă nemaipomenită și vrei ca toată lumea să știe, foarte bine, scrie despre asta.
De ce nu scrii și despre ce-ți cumperi din Real , din piața de legume, de la alimentara din colț? De ce nu ne spui ce tampoane îți cumperi sau cum folosești periuța de dinți?

Unele postări mi se par absurde …cum sunt și cele de genul cum să îți încălzești o ciocolată caldă ! wtf?! De ce nu-mi spui cum să întind margarina pe pâine?

Voi ce părere aveți despre astfel de articole, care apar mai mult pe blogurile de “beauty- wannabe” ?

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…