InstaLife #17

Dragele mele, sper că ați avut parte de sărbători frumoase și că Iepurașul v-a adus ce v-ați dorit.
Din păcate, eu nu am putut să mă bucur de un weekend prelungit, astăzi a trebuit să fiu la lucru și ieri eram pe drumul Sibiu-Cluj . Îmi e atât de dor de Sibiu, de casă … weekend-urile petrecute acasă mi se pare că zboară.
Am avut o săptămână agitată, dar am surprins momentele drăguțe în poze 🙂 Și de data asta, nu o să mai vedeți prea multă mâncare :))


I had a crazy week, I didn’t have too much time to do what I proposed but I enjoyed every moment. And some of the nicest moments I captured in the following pictures.

Enjoy !
Luni m-am trezit la 5.30 . Am moţăit în pat până la 6 şi m-am apucat de treabă. Ies pe balcon, nu era nici urmă de om pe străzi :)) Dar am prins răsăritul.
Dacă vă spun de ce m-am trezit, o să mă consideraţi şi voi nebună, aşa cum mi s-a spus când am “dezvăluit” motivul pentru care m-am trezit atât de devreme.  Trebuia să termin postarea pentru blog ! Da, aţi înţeles bine. Sunt atât de dedicată blogului încât am făcut asta.
Că la 10 seara am căzut în pat, asta e altă poveste :))
Woke up at 5.30 am just to write a post for you 🙂  Yes, that’s crazy but I am very attached to this blog and to you .

Tot luni , după ce am venit de la sală am savurat macarons şi un pahar de vin roşu. Au ajutat mult la somnul meu :)) Am dormit atât de bine…  dar a doua zi m-am trezit mai obosită decât m-am culcat.
After the gym, I enjoyed some macarons and a glass of red wine on the balcony. I slept so well after that ..

Am încercat să ascund oboseala printr-un machiaj mai vesel :))
Tried to hide my tired eyes with a colorful makeup

Lunch

Mi-am făcut un cadou pe care mi l-am dorit de muuuult… Îmi doream un ceas Ice Watch de vreo 2 ani. Săptămâna trecută mi l-am şi cumpărat.. spre dezamăgirea soţului meu. Nu îi place deloc şi a stat aproape toată ziua supărat din cauza asta.

I finally bought myself an Ice Watch. I longed for it for almost 2 years and now it’s finally mine.

OOTD

Delicious marshmallows

Vineri seara am ajuns acasă şi am pregătit o baie cu multă spumă.
Dacă e ceva ce îmi lipseşte în baia de la Cluj este o cad :)) Mi-aş cumpăra tot felul de săruri de baie şi spumante şi aş face baie în fiecare seară :))
Right afer I got home on Friday, I prepared a relaxing bubble bath.

Ce poate fi mai plăcut decât să stai dimineaţa în curte, la soare, în pijamale cu o carte în mână şi cu o cafea cu lapte în cealaltă? 🙂
Is there anything more relaxing than this? Lovely sunny mornings, a good cup of coffee with milk and a book.
Perfect way to start your weekend 😀
Mi-a fost atât de dor de Reina şi de pozele cu ea :)) Poza asta mi se pare atât de amuzantă ! E poza mea preferată şi mă face să râd de fiecare dată când o văd :))
I missed my dog, Reina, so much . This picture makes me laugh, it’s hilarious !

Sâmbătă am străbătut oraşul pentru un Breezer cu pepene roşu, dar nu am găsit decât varianta cu portocale şi e atât de bună.Aş bea non-stop :))
I wanted to drink a Watermelon- Breezer but I only found the one with orange flavour and it’s delicious. I could drink this all the time :))

Happy Easter! 🙂

follow me on Instagram @iguanitza
 signa

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…

Cat timp folosim produsele cosmetice?

În 2010 am scris un articol despre termenul de valabilitate al cosmeticelor și în urmă cu vreo 2 săptămâni am deschis din nou acest subiect pe Instagram. De fiecare dată când scriam pe blog sau…