InstaLife #42

Sfârșit de Octombrie… wow, nu îmi dau seama cum a trecut timpul așa. Sunt fericită însă că e un sfârșit de Octombrie însorit, călduros, că ne putem bucura de plimbările în parc și că încă putem să purtăm tricouri, fără să înghețăm. 
Nu îmi place că am trecut la ora de iarnă, se întunecă prea repede. M-a dat peste cap schimbarea asta, sunt atât de obosită, de parcă n-am mai dormit de o săptămână. Sper să mă obișnuiesc cu asta și să mă setez după ora nouă, să nu mai fiu atât de obosită.
Poze cu natura, poze din parc, poze cu mâncare/dulciuri și…poze cu mine. Asta o să vedeți în această postare care, apropo, este postarea cu numărul 1000 ! 

I hope you all have a sunny autumn and enjoy these days as much as you can. I am so happy that the weather is great… perfect! I wish it stays like this, I don’t like the cold weather and thick clothes…
This is post #1000 ! 3 years of blogging and still here, I really love this. 
Enjoy ! 

V-am mai spus cât de important e micul dejun pentru mine și, dacă nu apuc să mănânc acasă, mănânc ceva proaspăt de la patiserie, fie că e vorba de un covrig cu vanilie sau un pateu cu brânză sărată. Mi-am început săptămâna cu micul dejun servit acasă : cafea cu lapte, iaurt cu cereale integrale și o felie de lapte Kinder.
Breakfast is the most important meal of the day and I don’t skip it… sometimes I don’t have time to enjoy it home, but I get something from the pastry on my way to work.

Săptămâna trecută am ajuns la standul Flormar și mi-au atras atenția noile oje cu glitter. Nu am niciuna cu glitter roșu, așa că nu am stat mult pe gânduri. Se vede super, nu-i așa?
New glitter-love! I haven’t had a red glittery nail polish so..when I saw this one from Flormar, I bought it immediately. It looks great !

Autumn-painting 🙂 ♥

Odată cu venirea toamnei, au apărut şi la Madame Lucie macarons de sezon. Cel cu dovleac mi se pare cel mai bun, iar cel cu bergamotă este exact ca şi ceaiul Earl Grey.
Madame Lucie introduced new autumn-flavours, I love the pumpkin-flavoured macaron .

#taketimeeverydaytodosomething silly w/ t-shirt factory

În perioada asta am descoperit şi smochinele şi, deşi nu au vreun gust deosebit, îmi plac.
eat fruits instead of chips / unhealthy snacks 🙂

Săptămâna trecută am primit şi un cadou din partea L’Oreal Paris Professionnel – un spray pentru strălucire şi o spumă de păr. 
Last week I received this nice gift from L’Oreal Paris Professionnel – a shine spray and a volume mousse.

Săptămâna trecută s-a deschis şi noul parc de lângă locul meu de muncă şi de atunci ne petrecem pauzele acolo. Profităm de zilele minunate, călduroase care parcă vestesc primăvara, nu iarna :))
There is a new park next to my work-place and because it is so warm and sunny, we spend our lunch-breaks in the park. It feels like spring si coming, I can’t believe we have this perfect weather in October.

#followmeontwitter 🙂

my favourite lunch/dinner : brie cheese, melon & avocado. So healthy and delicious.

spending time in the park – notd, beautiful trees, pink converse & me 🙂
Am găsit în Kaufland ceai pentru Tassimo. Nu am stat pe gânduri şi l-am şi băgat în coş :)) Sper să ajungă şi la noi TOATE sortimentele de cafea, ciocolată caldă şi ceai Twinings. Până atunci, am profitat de voucherul de 40€ pe care l-am primit odată cu înregistrarea aparatului de cafea. L-am folosit în magazinul online (Germania) şi mi-am ales 10 variante de cafea, ceai şi ciocolată caldă 🙂
I was really happy to find twinings tea for my tassimo coffee machine. I also ordered some new range of coffe, tea & hot choco.

În Cluj există un supermarket unde există tot felul de produse “exclusive”  aşa că am profitat de Chupa Chups Exotic, Mamba cu pepene & măr, Hanuta şi Milka & Daim. 
Sweets, sweets, sweets. Don’t worry, I haven’t eaten them all …yet 🙂

Have a lovely week !

follow me on Instagram @iguanitza

 signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…