InstaLife #43

…a treia cană de ceai cu miere, bomboane de gât, pachetul de șervețele lângă mine și cu laptopul în brațe. Asta e imaginea de acum. Sunt răcită, tușesc de îmi vine să plâng, îmi curge nasul și mă simt slăbită. De abia pot să țin cana de ceai în mână. De 5 ani nu mai răcisem, nu mai știam ce înseamnă să te simți rău. Ei bine, se pare că acum recuperez … și este groaznic. Medicamente iau, dar parcă degeaba, nu mă simt deloc mai bine.
M-am bucurat că stau acasă și că pot să fac curat, să aranjez lucrurile altfel…că am grijă de casă. Nici chestia asta nu prea merge, obosesc repede și simt că nu am nicio forță.
Acum aștept să se facă supa… da, eu am căutat rețeta și m-am apucat de gătit.  Presimt că o să iasă o supă de pui cu tăiței foarte bună, deja simt mirosul.
Dar cam atât cu drama mea, să trecem la pozele de săptămâna trecută 🙂

I got the flu, I am so sick, I’m staying home, drinking tea, taking meds.. I don’t know how it got me, I feel terrible. I haven’t had the flu in 5 years … and now, I’m so sick, I’m coughing 20 / 24h.
I thought I could run the household since I’m staying home… well, I was wrong, I can’t even hold my cup of tea, that’s how weak I am.
At least I can blog 🙂 

Enjoy ! 

*Autumn Deco*

În ultimul timp am purtat doar oje închise la culoare, presupun că din cauza anotimpului.. Având în vedere că vremea este atât de frumoasă, am ales să port o nuanță mai veselă 🙂
Giving the fact that the weather is awesome these days, I chose to colour my nails in a lavender shade 🙂 

Miercuri seara am avut program : evenimentul Atipic Beauty. A fost un altfel de eveniment, emoționant și… dar vă spun mai multe într-un articol viitor, poate chiar mâine. 
Ce fac bloggerițele când găsesc o oglină? Pozeeeee :))
Lovely message from a lovely girl 🙂
Tratamentul de vineri : ceai de mușețel, biscuiți cu nutella, iaurt cu fructe și Scandal  🙂
Friday’s treatment : tea, nutella, fruit yoghurt & Scandal.

Makeup w/ Riri ♥ MAC – Riri Woo & Her Cocoa. Review here.
Unghii de toamnă :)) am atâtea oje încât…nici nu mai știu ce culori am sau n-am. Așa că vineri am descoperit 2 nuanțe interesante, în ton cu anotimpul 🙂
Autumn-nails, I have so many nailpolishes, I don’t even know which colours I have in my collection… Friday I discovered these 2 nice shades, perfect for this season.

Ieri ne-am întâlnit cu nașii noștri de cununie și am ajuns într-un local foarte foarte fain din Sibiu – Mojo. Cafea excelentă, o gamă largă de ceaiuri și o atmosferă faină. 

 ♥
 Măr copt cu nucă & scorțișoară….devine desertul meu preferat. 
Sweet sin – baked apple with walnuts & cinnamon 
 Have a lovely week & stay healthy !

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…