InstaLife #60

Oficial a venit primăvara, așa că nu avem de ce să ne mai plângem … primăvara este anotimpul meu preferat, zilele devin mai lungi, calde, natura revine la viață și ne bucurăm că scăpăm de hainele groase din timpul iernii.
Săptămâna trecută m-am întâlnit cu Jully, am mâncat niște tagliatelle foarte foarte bune la Nuka , am primit un cadou frumos de la Nivea și … dar de ce vă povestesc? Nu are niciun farmec dacă nu vedeți și pozele așa că să trecem un pic mai jos, la poze :


Finally, it’s official spring …It’s funny how we wait for weekends, for seasons, for sunny days. Well, I’ve waited for spring …for the sunny days, for the beautiful nature …My favourite season is spring and I’m happy the weather is getting better and we finally get rid of the winter-clothes ha ha. 
But for now… let’s enjoy the pictures :

Luni seara m-am întâlnit cu Jully și am ieșit într-un local drăguț din centrul Clujului – Nuka. Locul potrivit pentru povești despre blogging, fotografie, mâncare și orice altceva. Tot la Nuka găsești și câteva feluri de mâncare interesante, cum a fost porția mea La vie en rose – tagliatelle cu sos de … (sfeclă?), mac, brânză maturată și condimente.
I met with Jully last Monday and we went to a nice place in the heart of Cluj – Nuka Bistro, the perfect place for a nice chit-chat. I also ate some delicious pasta, as you can see in the picture.

Marți dimineață, pe la 8, sună telefonul :
– ” Alo, de la Fan Curier!”
– “Ăăăăă…bună dimineața, unde sunteți?”
– “Doamnă, eu sunt la sediu, să îmi spuneți la ce adresă vă găsesc, sunteți acasă sau la lucru?”
– “Păi dacă aveți un colet…la adresa de la serviciu”
– “Bine, o să-l trimit pe coleg”
Cam asta a fost conversația ..după care am stat să mă gândesc de la cine ce am primit…
Două ore mai târziu, mă sună curierul, cobor și îmi iau pachetul … de la Nivea. Noua gamă de deodorante – Powder Touch, împreună cu o pudă iluminatoare de la MAC + un burete-pămătuf.
“Wow! Ce frumos ! Nivea chiar știe să surprindă plăcut!” a fost gândul meu înainte de a trimite e-mailul de mulțumire.
On Tuesday morning I received a call from the messenger …until I received the package I was wandering who had sent me this… 
A few hours later, I received this nice surprise from Nivea : the new Powder Touch deodorants and a highlighting powder + powder puff from MAC. Now that’s what I call surprises.

morning #selfie

Lalelele din Lidl ♥
Beautiful colourful tulips  

Griș cu lapte, căpșuni, fortune cookies & o cană mare de ceai = cel mai bun mod de a încheia o seară. Ah…și un episod din Desperate Housewives, clar.
Perfect treats to end a day … and of course, an episode of Desperate Housewives is a must ha ha

Joi am mai primit un pachet…de data asta de la Farmec  : 
o oglindă de poșetă, o brățară-mărțișor și o ojă roșie. Oja roșie am și încercat-o …dar m-am convins (iar) că nu îmi stă bine cu unghii roșii … 

La sală încerc să merg aproape în fiecare zi, anul ăsta mi-am propus să las scuzele deoparte și să merg la sală fie că plouă, ninge, e frig sau că mi-e lene :)) Evident că sunt și situații în care nu am ce face.. ca să nu mă plictisesc totuși de tras de fiare, mai merg din când în când și la bazin (deși nu știu să înot ha ha) sau la diferite clase (pilates, yoga, step)… 
Time for a swim @ World Class

Micul dejun de vineri @ Marty Iulius
Un mod perfect de a-ți începe ziua …și weekend-ul.
În fiecare lună, firma la care lucrez organizează asemenea mese, pentru a sărbători persoanele născute în luna respectivă și cum în februarie a fost ziua mea, nu am putut să refuz așa ceva, chiar dacă a trebuit să mă trezesc mai devreme.
Delicious healthy breakfast. What’s better than starting your day like this?

Și tot vineri, în cadrul aceluiași  “eveniment” am mâncat pentru prima dată CHEESECAKE! Da … toată lumea laudă prăjitura asta, toată lumea e înnebunită după faimosul cheesecake ..dar eu când mă gândeam la așa ceva, mă gândeam la o tartă cu brânză cu gust de…brânză :)) Ei bine, nici nu se simte din ce este făcut, a fost foarte foarte bun, dulce și … mai vreau :))
And friday I ate for the very first time Cheesecake and it was delicious ! I’ve imagined it would taste like cheese…but it is actually sweet and very yummy ! Need to eat this again! 

Saturday breakfast … @ home

Dacă e weekend, e timpul pentru gătit … 
de data asta R. a pregătit cotlet de Mangaliță cu cartofi crocanți, ciuperci și germeni de fasole. Foarte bun. 

Time for a spring-mani 🙂 

Sâmbătă seară am mâncat paella, făcută de R. 
Nu paella la pungă, congelată…ci home made  . A fost prima dată când a gătit așa ceva și a ieșit extrem de bună. Am avut și niște invitați care au fost la fel de încântați. 
Mi se face poftă doar când mă gândesc…. 
Paella for dinner … made by my husband. 
It was the first time he cooked paella and it was incredibly delicious! 

Have a lovely week ! 

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…