InstaLife #65

Acum că s-a schimbat ora și ziua a devenit mai lungă, ar trebui să am mai mult timp să fac ceea ce îmi propun. Însă se pare că nu funcționează, seara, de multe ori, după ce ajung acasă de la sală, prefer să stau puțin în fața televizorului, să mai fac ordine prin casă sau …să mă uit la Desperate Housewives . Și până mă gândesc să scriu un articol nou pe blog, îmi dau seama că este deja târziu. Asta e scuza meaȘtiu, de un an tot spun că o să mă organizez mai bine, să îmi fac mai mult timp de blog…dar mereu intervine câte ceva.

Trecând mai departe…urmează pozele din săptămâna a 14-a. Nici de data asta nu am pozat prea multă mâncare, este un InstaLife cu poze variate, sper să vă placă 🙂

b&w #selfie 
Săptămâna trecută am dezvoltat o pasiune pentru pozele alb-negru, mi se par mai interesante cu filtrul B&W, mai ales pozele de acest gen 🙂

Cam așa arată o seară liniștită, după o zi de lucru 🙂
Dacă vă întrebați ce caută FHM-ul pe masă …ei bine, este prima mea revistă de acest gen :)) și asta datorită tipei de pe copertă. Alice este una din prietenele mele virtuale, pe care am cunoscut-o  pe Instagram anul trecut. M-au amuzat foarte tare răspunsurile date, e o tipă funny. 

* Breakfast on the go *
După luuungi așteptări și căutări, mi-am cumpărat paharul de plastic de la Starbucks, perfect pentru smoothie-urile de dimineață. Astfel, când sunt pe fugă și nu am timp să îl beau acasă, mi-l pregătesc și îl iau cu mine la serviciu. 
“Igu’s Crew” – crazy night with crazy girls :))
miercuri seara am ieșit în oraș cu fetele, a fost o seară foarte funny 

În “SHTO” am găsit și acest desen, pe un perete ” Turn off the TV, turn on your LIFE” . Good one.

Uneori, prefer să circul cu autobuzul …dacă iarna îl așteptam în stația de lângă casă, acum că s-a mai încălzit, îmi place să mă plimb puțin pe jos până la a doua stație. Așa pot să admir și peisajele ♥  Când se va mai încălzi un pic mai mult, o să renunț și la mașină și la autobuz, în favoarea rolelor 🙂 

Miercuri am primit un portfard verde de la Garnier . Ideea este simplă : pe lângă șervețele, gumă de mestecat, agrafe, oglindă și pensetă, trebuie să avem și BB Cream-ul cu noi 🙂 
Despre BB Cream-ul de la Garnier v-am povestit aici , l-am încercat, l-am consumat, mi-a plăcut foarte mult…pe acesta l-am făcut cadou uneia dintre cititoare. 
Dacă nu știți despre ce vorbesc, înseamnă că nu mă urmăriți pe pagina de Facebook – aici

Acum că au apărut căpșunele mai dulci, aș mânca non-stop, sunt preferatele mele…. însă de mult voiam să le combin cu niște Nutella, cum vedeam în pozele de pe We Heart It și Pinterest :))  
Combinația…este delicioasă. Ar trebui să fac chestia asta mai des. Îmi trebuie un borcan nou de Nutella :)) 

Mic dejun la birou :)) Deja știți că sunt înnebunită după Bonibon, drogul meu … Despre Crom v-am mai povestit, ajută la reducerea consumului de dulciuri. Am aflat de pastilele astea anul trecut, de la una din cititoarele mele și… chiar ajută. 

Seara, după sală, nu e nimic mai bun decât o salată gustoasă, simplă, făcută în 5 minute, acasă. 

Mic dejun de primăvară 🙂 
Săptămâna trecută a constat în muuuulte fructe. Dimineața, la prânz sau seara, nu contează…fructe să fie, cât mai multe, cât mai dulci :)) 

Levănțica de pe balcon … începem să ne decorăm balconul 🙂

Dacă toată săptămâna am mâncat doar salate și fructe, în weekend a gătit R.  .. iepure & spaghete integrale. Nu am putut să refuz. 

Și din nou…căpșuni, așa ca desert. Presimt că o să vedeți multe poze cu căpșune în următoarea perioadă … 

Dacă nu ați citit review-ul CC Cream-ului de la Nivea, vă invit să îl citiți aici

Cam ăsta este rezumatul săptămânii trecute… e timpul acum să mă așez comod în pat, să dau play unui nou episod din Desperate Housewives, am ajuns la ultimul sezon. Urmează să reiau serialele abandonate (Hart of Dixie, Drop Dead Diva, Cougar Town, The Good Wife etc.) . Sau poate încep serialul Lie to me, am auzit păreri bune despre el. 

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…