[Review] Sephora Colourguard Eyeshadow Primer

Machiajul ochilor este foarte important pentru mine. Fie că aleg să port doar mascara și un pic de eyeliner, fie că port un machiaj complet, am nevoie și de o bază care să îmi țină pleoapele uscate sau care îmi menține machiajul intact o zi întreagă. Este destul de greu să găsești baza potrivită și trebuie să riști și să încerci, să vezi care ți se potrivește, care îți păstrează machiajul intact. Nu o să vorbesc astăzi despre primerele/bazele de machiaj care m-au dezamăgit …astăzi vreau să vă povestesc despre noua bază de la Sephora – Colourguard Eyeshadow Primer.


Era luna februarie când mi-am dat seama că baza de la Radiant  este pe terminate… aveam de gând să o recumpăr pentru că mi-a plăcut foarte mult și machiajul stă lipit toată ziua, până când te demachiezi. Având în vedere că primisem de ziua mea și un voucher de la Sephora, am decis totuși să încerc ceva nou și așa m-am ales cu acest primer.

A doua zi am început să îl folosesc. Recunosc că îmi puneam întrebarea dacă o să reziste sau dacă o să mă trezesc cu dungile alea inestetice din pliuri după 2-3 ore..  Nu aveam cum să aflu dacă nu îl încercam într-o zi obișnuită, în care mă trezesc la 7 să mă pregătesc pentru o zi de lucru. Așadar, testul … rezistă sau nu?  

După descriere, ar trebui să reziste 12 ore… rezistă însă vreo 9, după care începe să se strângă fardul. Menționez faptul că am pleoapele uleioase și mereu folosesc un primer, fie că folosesc doar rimel pe gene sau că îmi fac un machiaj complex, cu farduri & eyeliner. 
Am pretenția ca un primer să intensifice nuanța fardurilor, să fie mai puternice, mai vibrante… Colourgurard se întinde ușor, netezește pielea, pregătind-o de machiaj, fardurile se întind ușor…dar culorile nu devin mai vibrante. Nu există o diferență vizibilă : 

Îmi place faptul că vine într-un ambalaj practic, un tub de 15ml cu un aplicator optim, prin care poți să controlezi cantitatea de produs care iese. Este nevoie de foarte puțin produs, astfel încât un tub de 10 ml te ține destul de mult.

După cum spuneam, după aproximativ 9 ore, fardul începe să se strângă în pliuri, se estompează și pleoapa devine uleioasă…  Atunci când folosești farduri deschise, nude, parcă nu se vede atât de rău, dar imaginați-vă cum ar arăta un machiaj smokey..

Nu pot să spun că este un primer prost, depinde și de tipul de piele sau de condițiile în care petreci ziua. Cred că este o alternativă bună la primerele un pic mai scumpe. Nu cred însă că va rezista vara, la temperaturi ridicate și probabil că nu îl voi recumpăra.

Pentru cele care folosesc glitter, există şi varianta Glitterguard 24h, la acelaşi preţ.

Brand : Sephora
Preț : 49 lei
Cantitate :10 ml
Made in : USA 
Worth it : 7/10 
Name : Colourguard Eyeshadow Primer 12hr
Aștept comentariile voastre. Folosiți primer ? 

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…