InstaLife #75

Cele care mă urmăriți pe Instagram, probabil că ați observat că nu mai postez atât de des și pozele apar de obicei seara, după 8, când ajung acasă. Nu e vorba că nu am timp în cursul zilei…dar nu pot. Mi-am spart telefonul și exact partea de sus a touch-ului nu mai merge, deci nici poze nu mai pot pune pe Instagram, din moment ce butonul de “Next” e chiar sus, în colț… Mă bucur într-un fel că mai merge, putea să nu mai funcționeze deloc.

În fine,  poze pe Instagram o să mai fie și postări InstaLife la fel, găsesc eu o soluție.

În ciuda faptului că mi-am stricat telefonul, simt că am avut o săptămână faină, vă las să treceți la poze :

Cum luni a fost liber, m-am bucurat de o zi în plus, o zi de stat acasă, de liniște, de leneveală…

…am servit micul dejun pe balcon, la soare – iaurtul acela a devenit preferatul meu : aromă de fistic și biluțe de ciocolată cu marțipan…yummy !

…la prânz am gătit (sub supravegherea lui R.) – costițe de miel & cartofi cu rozmarin.

…iar desertul l-am savurat pe balcon : salată de fructe cu topping de ciocolată și sorbet de mango & fructul pasiunii (cumpărat de ceva timp de la Lidl)

…se pare că lui Isis îi place vinul :)) ha ha
De curând a apărut în farmaciile Sensiblu o nouă marcă de pastă de dinți – Splat Special. 
Văzusem la un moment dat un afiș despre pasta de albire Blackwood, apoi citisem un articol la Koko și nu a mai durat mult până ce mi-am cumpărat și eu. Deși voiam să încerc pasta neagră, am ales-o pe aceasta datorită denumirii – Extreme White. 
O folosesc de o săptămână deja și am deja rezultate – dinții mei s-au albit vizibil.
2 luni trecuseră de la ultima vopsire, era cazul să mă vopsesc… am vrut să ajung la un blond deschis, spre alb …dar m-am răzgândit când am ajuns la salon, la Vestige și am ales o nuanță de blond cu o tentă de roz.
Cer senin și temperaturi ridicate…așa a fost toată săptămâna. A venit vara, în sfârșit.
V-am spus cât de mult îmi place iaurtul grecesc cu coacăze? Atât de mult, încât nu lipsește din meniul meu, fie la micul dejun, fie la prânz.

Vineri am mâncat pentru prima dată în viața mea spanac. A fost ok, nu m-a dat pe spate, din când în când aș putea să mănânc câte o porție mică. 
Vineri seara am aprins o tartă Yankee Candle, mi-am pregătit ojele pentru o nouă manichiură, am mâncat o pungă de snacks-uri Monster și m-am uitat la Devious Maids.
Mic dejun nesănătos pe balcon : muffin & croissant cu unt, cafea cu sirop de vanilie și Coca Cola…nu am mai băut de mult Cola :))
…cu pisica la plimbare :)) dacă ați ratat ultima postare – OOTD – click aici.
În sfârșit m-am întâlnit cu Alexandra. De muuuult îmi doream să o cunosc, să ne întâlnim la o cafea, aveam eu o presimțire că o să ne înțelegem bine…și așa a și fost. Cele 2 ore și un pic, cât am stat la cafea, la Nuka, parcă au zburat. Am povestit ca și cum ne-am fi știut de o grămadă de timp. 
Asta e fain când ești blogger, cunoști oameni faini, legi noi prietenii. 
De abia aștept să ne mai vedem 🙂

Vestea bună de săptănâna trecută : s-a deschis în sfârșit magazinul online Rouge-Boutique, de unde vă puteți cumpăra tratamentele de unghii Trind. Vi le recomand, sunt produse incredibil de bune, am tratamentul regenerator și face minuni – unghiile mi s-au albit, s-au întărit și este o bază excelentă, oja  rezistă mult mai mult. 
Vineri am primit un cadou foarte fain : o conservă roșie în care erau 2 produse Trind : un lac colorat, roz și un tratament de albire. 
Despre produsele Trind am scris aici.
” Good night ” – ultima poză din seara asta. 
Salutări din Cluj 🙂

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…