InstaLife #86

Nu credeam că voi mai apuca să scriu astăzi postarea asta. Voiam să o amân încă o zi, dar mâine deja e joi (nu, nu încep din nou să mă plâng că trece prea repede timpul). Am ajuns pe la 6 acasă și seara mea de relaxare s-a transformat într-o seară în bucătărie. Am făcut clătite, apoi m-am apucat de schnitzele, am strâns prin bucătărie și…am picat lată în pat. Credeam că deja e 11, dar era de abia ora 9, mi-am spus că am timp să scriu și pe blog. Și iată-mă, obosită în pat, cu nasul înfundat și cu laptopul în brațe.

Cineva îmi spunea că InstaLife-ul meu nu o să mai fie la fel de fain fără dulciuri… ei bine, încerc cumva să compensez. Ah, am deja 3 săptămâni de când nu am mai mâncat dulciuri și se vede. Mai aștept puțin și o să vă povestesc mai multe.

Deja e târziu, e timpul să termin cu poveștile și să trec la pozele de pe Instagram, de săptămâna trecută. 

Când sunt singură acasă îmi place să fac atmosferă, să parfumez toată casa cu lumânări, bețișoare, uleiuri și să mă relaxez uitându-mă la seriale. Un pahar de vin roșu face seara perfectă.
Vouă cum vă place să vă relaxați?

Stella McCartney In Two Peony este parfumul meu preferat în zilele ploioase. L-am descoperit în 2007, în Paris, într-o zi în care ploua…și așa îl asociez cu zilele reci, ploioase, fie că este primăvară sau toamnă.

Nu știu cum era reclama de la Whiskas, dar lui Isis îi place Nivea.

Săptămâna trecută am intrat în Marionnaud, căutam ceva de la Make-Up Studio…iar când am vrut să ies, parcă mi-au sărit ojele astea în ochi. Erau reduse cu 50%, așa că nu am stat prea mult pe gânduri…


…iar când am ajuns acasă s-a apucat R. să verifice dacă nu cumva mai am culorile alea… Răspunsul? Am nuanțe asemănătoare, dar nu la fel …
Exact așa!

Vineri am primit un colet cu produse pentru îngrijirea tenului, de la Nivea. O să aflați în zilele următoare despre ce e vorba. Am și o surpriză pentru voi.

Vineri seara, după ce am terminat cursul de makeup, am ieșit în oraș cu Cristina.
Cred că v-am mai spus că îmi place brânza…de toate felurile, nu contează, aș mânca zilnic, fără să mă satur vreodată.

Sâmbătă la prânz am tras o fugă până acasă, la Sibiu și în cele 2 ore, cât am stat acolo,  am fost și la Max. După ce am mâncat o porție bună de paste, am comandat și desert. 30 August, Sf. Alexandru.. mi-am permis o Panna Cotta. Apoi ne-am întors la Cluj. 

Că sunt înnebunită după găluștele cu prune știe toată lumea. Am tot vrut să îi cer mamei mele rețeta, dar am zis că e mai bine când îmi face ea… 
Asta până când am văzut rețeta și pozele lui soră-mea, mi s-a părut destul de simplă și am zis să încerc și eu, să văd ce iese.
Și duminică, cu nasul înfundat și cu febră și o stare de aia de simți că pici pe jos, m-am apucat de treabă. Și au ieșit chiar bune. Am mâncat 4 așa, dintr-o dată, cu prune cu tot. 
Recunosc că am pus cam multă făină și au ieșit puțin tari, dar nu-i nimic…data viitoare o să îmi iasă ca la carte.
Hei, găluștele cu prune nu intră la dulciuri, că doar sunt făcute din cartofi.

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…