InstaLife #90

Salutări din Viena! În sfârșit mi-am luat și eu concediu și am venit scurt la Viena, apoi plecăm spre München pentru câteva zile. De abia așteptam zilele astea!
Mă bucur că am prins vreme bună, a fost chiar cald și ieri și azi.
Chiar dacă sunt în vacanță, nu pot să las blogul așa gol și postarea voastră preferată trebuie să apară 🙂

“I refuse to become what you call normal”
Săptămâna trecută a apărut noua colecție MAC – A Novel Romance. Culorile mi se par perfecte pentru toamnă, am pus ochii pe un quad cu nuanțe de mov, un creion de ochi și un ruj mat rezistent.
Întotdeauna mi-a plăcut să mă plimb, să observ clădirile din jur și uneori mă mai și opresc să fac poze, cum s-a întâmplat în cazul ăsta… 
Eucerin a lansat gama DermatoCLEAN, pentru un ten curat și frumos. Produsele au picat la fix, căci chiar cu o seară înainte rămăsesem fără discuri demachiante și demachiant de ochi și nu apucasem să îmi cumpăr. 
Tuberozele sunt unele din florile mele preferate. R. mi-a făcut o surpriză într-o seară și am găsit buchetul acesta pe masă. Mirosea în toată casa a tuberoze.
Vouă ce flori vă plac?
De săptămâna trecută am început tratamentul cu ulei de ricin. Îl folosesc pentru creșterea sprâncenelor, am observat că s-au rărit puțin.
Săptămâna trecută am reușit să scriu un reveiew; dacă nu l-ați citit, vă invit să descoperiți Fluidline Brow Gelcreme de la MAC aici, noul meu produs de sprâncene preferat.
În drum spre Sibiu 
Săptămâna trecută mi-a ajuns în sfârșit comanda Choies: mi-am comandat geaca de toamnă despre care v-am povestit aici

Produsele esențiale pentru un machiaj light 
Înghețata nu se pune la dulciuri 🙂 
Popping Candy!
Cine își mai aduce aminte de bomboanele astea efervescente ce pocnesc în gură? Ha ha 
Le-am găsit la un stand de dulciuri
Holiday Mood ON 
Bagajul meu cosmetic…sigur nu apuc să le folosesc pe toate, dar măcar le am la mine 
 V-am mai povestit cât de grozave sunt produsele de la Sabon, dar untul acesta de corp este CEL MAI BUN din toate cele încercate. Am pozele în calulcator, gata să fie postate pe blog, într-un review, o să vă povestesc mai multe despre el.
Ieri dimineață când am ajuns în Austria am găsit lapte cu gust de Bounty..foarte foarte bun. Trebuie să îmi fac stoc ha ha

 Lovely weather in Viena. 

Cam atât pentru azi, ne mai vedem săptămâna asta pe blog cu o postare nouă…dacă nu, ne vedem lunea viitoare cu InstaLife.
signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…