InstaLife #92

Parcă ieri mă întorceam din vacanță, de fiecare dată când e timpul pentru InstaLife și mă uit la poze realizez cât de repede zboară timpul. Unele zile sunt mai încărcate, altele mai lejere. Avem zile când vrem să se termine mai repede ziua asta și zile în care nu ne ajung cele 24 de ore ca să facem tot ce ne propunem. Când eram mică de abia așteptam să mă fac mare… acum că sunt mare, nu îmi mai ajunge timpul ca să fac toate lucrurile pe care le fac oamenii mari…. Cine mai simte la fel?

Ok, hai să nu mă mai plâng și să filozofez despre viață și despre timp și să trecem la pozele de săptămâna trecută.

Nici nu m-am întors bine din concediu că acasă mă așteptau noutățile de la L’Oreal: colecția Pure Reds. Am primit rujul și oja Eva’s Red. În curând vă voi spune câteva cuvinte și despre această colecție ce a apărut de săptămâna trecută în magazine.
La poștă mă mai aștepta un colet…din Danemarca. Ami a fost foarte drăguță și mi-a trimis paleta In The Nude de la W7, dupe după Naked. O să v-o arăt într-una din postările viitoare de pe blog.
Apus de soare pe autostrada Sibiu-Sebeș. 
“În sfârșit acasă” după un drum lung Cluj-Sibiu-Cluj. 
Îmi era dor de Isis. De abia așteptam să o văd, să o iau acasă. Aș fi luat-o și în concediu cu mine hi hi 
În loc de dulciuri am cumpărat mâncare pentru pisică ha ha ha
Se vede că îmi era dor de ea… și cred că și ei de noi.
Coffee, blog & nails.
O pisică într-o pungă! 
Doamne, e atât de șoadă pisica asta.
Cred că se observă că îmi era dor de ea… jumătate din poze sunt cu pisica. Aș scrie o postare întreagă doar despre pisică, ce înseamnă să ai pisică și ce prostii face…
Când am fost în Viena, am mâncat la soră-mea o cremă de brânză extraordinar de bună. Făcută de ea, că doar ea e cu gătitul. I-am cerut rețeta și cum am ajuns acasă, cum am făcut și eu…și mi-a ieșit la fel de bună. 
Rețeta e simplă și o găsiți aici. Trebuie să o încercați, mai ales dacă vă place brânza.
Ah…de abia așteptam să ajung acasă să îmi scurtez unghiile. Cresc prea repede și nu am mereu timp să le scurtez. Pe unghii scurte merge cel mai bine un lac negru, așa că am ales Power Potion Latex Effect de la L’Oreal, care a rezistat o săptămână pe unghii! 
Ritualul de dimineață: cafea cu lapte, Yankee Candle până mă pregătesc de lucru și crema de mâini cu unt de shea de la The Body Shop care miroase prea bine ca să nu o folosesc.

“Some days you just have to create your own sunshine”
Noutățile de la Nivea: faimoasa cremă în cutiuță albastră s-a transformat în gelul de duș Creme Care și săpunul lichid. Mirosul? Același pe care îl știm cu toate: mirosul NIVEA.

De asta iubesc toamna! 
Ba nu, acesta e doar un motiv pentru care iubesc toamna.

“Love is in the air…and it smells like coffee”. Nu mai băusem de mult o cafea de la Starbucks și un Pumpkin Spice Latte merită oricând. 
Micul meu dejun preferat: cereale cu lapte. Merge perfect atunci când lenea-i mare într-o zi de sâmbătă ha ha ha
Când mă uit la Revenge, nu mă uit singură…Isis se cațără pe televizor. Incredibil ce face pisica asta. Mă amuză mereu.
Dacă sâmbătă a fost zi de curățenie și de cumpărături pentru casă, duminică am stat aproape toată ziua în bucătărie. Am făcut supă de pui cu tăiței, penne cu somon și sos de smântână și găluște cu prune. Foarte bune. Maică-mea se bucură că am învățat să fac, i-am luat o grijă de pe cap și nu mai trebuie să îmi facă ha ha ha
Nu știu cum e la voi, dar la Cluj a fost perfectă vremea, e păcat să stai în casă când afară e atât de cald și frumos. Cu ocazia asta, am ieșit și am pregătit și pozele pentru următoarea postare de tip OOTD. 

Ne vedem în curând cu o nouă postare. Până atunci, aștept comentariile voastre. Apreciez că vă luați timp și îmi lăsați câteva cuvinte la fiecare postare.

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…