Machiaj complet cu 100 de lei

Probabil că ați văzut zilele astea că circulă o postare interesantă prin blogosferă. Mi s-a părut o idee interesantă, utilă și m-am gândit să vă arăt alegerile mele: machiaj complet cu doar 100 de lei. Dara este cea care a dat startul provocării.
Trebuie să fac o listă cu produsele de machiaj pe care le-aș cumpăra de 100 de lei. În cazul acesta cred că aș prefera să fac cumpărăturile online, de obicei prețurile sunt mai mici.

Fondul de ten pe care l-aș alege ar fi Maybelline Affinitone 24h. L-am avut mai demult și mi-a plăcut, este un fond de ten cu acoperire medie, rezistent, la un preț accesibil (35 lei).

Pentru că nu îmi imaginez viața fără mascara, aș alege și un rimel…ieftin și bun. Golden Rose Wonder Lash mascara ar fi alegerea mea. Mi-a plăcut atât de mult. Îl găsiți aici, iar părerea mea despre el, aici. Preț: 25 lei.

Îmi trebuie și puțină culoare în obraji, așa că blush-ul ales va fi de la Miss Sporty. Costă 10 de lei și la banii ăștia își face treaba bine.

Pentru îngrijirea buzelor apelez la untul de buze de la Nivea – preferatul meu, cu zmeură. Costă 15 lei și merită toți banii.

Mi-au mai rămas niște bani…aș putea să adaug un ruj ieftin în coșul de cumpărături… aleg însă creioanele de buze. Și nu orice creioane, ci creioanele ADA. 2 lei bucata! Chiar azi am folosit unul pe post de ruj și, deși am vorbit, am mâncat și mi-am rupt buzele, a rezistat culoarea! Așadar, creioane ADA pe post de ruj: mov și roșu. 2×1,5 = 3 lei.

Și pentru conturul ochilor tot creioane ADA cumpăr: albastru, maro, negru, alb, verde 5×1,5 = 7,5 lei. Pe cel maro îl folosesc și pe post de creion de sprâncene. Are textura bună și nu zgârie. Se întinde uniform.

Și gata cu cumpărăturile, m-am încadrat în buget.

Pe site-ul 1001cosmetice găsiți o grămadă de produse la prețuri avantajoase, mereu sunt promoții și găsiți de toate acolo. Chiar și creioanele ADA. Le găsiți aici.

Voi ce produse de machiaj v-ați lua de 100 de lei?

Aștept comentariile voastre.

signa

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…

Cat timp folosim produsele cosmetice?

În 2010 am scris un articol despre termenul de valabilitate al cosmeticelor și în urmă cu vreo 2 săptămâni am deschis din nou acest subiect pe Instagram. De fiecare dată când scriam pe blog sau…