InstaLife #97

Parcă a trecut o veșnicie de la ultima postare InstaLife. Nu știu dacă timpul a trecut mai greu săptămâna trecută sau dacă mi se pare așa din cauză că am postat mai des. Sau poate pentru că deja e marți și eu mă gândesc deja la weekend? În weekend merg acasă, de abia aștept. Mi-e dor de casă, dar m-am săturat de drumul Cluj-Sibiu, Sibiu-Cluj.
Despre săptămâna trecută pot să spun că am început-o bine și am terminat-o și mai bine, după ce am stat cu emoții până la afișarea rezultatelor.

Să trecem la poze…

La întâlnirea bloggerițelor am primit, printre altele, și un goodie bag de la Melkior. Luni le-am încercat pentru prima dată și vă spun sincer că au devenit produsele mele preferate, pe lângă cele de la Inglot. Vi le recomand. 
Îmi plac atât de mult, încât am scris deja și un articol despre ele. Dacă nu ați apucat să îl citiți, vă invit să o faceți acum, îl găsiți aici.
Săptămâna trecută am profitat de reducerea de 30% de pe elf  și am plasat o comandă. Aveam nevoie de pensule pentru concealer și corecții și am ales Flawless Concealer Brush și Small Stippling Brush din gama Studio + un iluminator Radiance Enhancer, nuanța Spotlight și faimosul primer de ochi. Îmi plac toate produsele și acel primer chiar e foarte bun. 

Alune…alune multe, crude, în coajă. “Snacks-ul” sănătos.
Miercuri am început ziua cu 2 brioșe de casă, făcute de prietena mea Cristina. De mult nu mai mâncat prăjituri…
 Câteva ore mai târziu,am primit și noutățile de la Ivatherm – crema de mâini multi-performance și loțiunea de corp. 
Și tot miercuri am postat un nou outfit pe blog. Vă invit să vedeți pozele frumoase aici.
Bucurii de weekend. Orhideea va ajunge la mama acasă, Isis e prea tentată să o rupă și să o dea jos de pe masă….
Proverbul de sâmbătă – îndemn la vot.
Nu am fost niciodată atât de interesată de alegeri, de politică… 
Am votat omul înaintea partidului. Și am fost impresionată de ce s-a întâmplat. Impresionată și tristă, când am văzut ce se întâmplă în străinătate. Cum este posibil așa ceva, în 2014?
Și dacă în timpul săptămânii nu am timp de creme, uleiuri și alte cele, o zi din weekend îmi rezerv pentru răsfăț. Produsele Sabon sunt preferatele mele când vine vorba de îngrijire de corp, iar untul de shea e cel mai bun!

Sâmbătă am filmat un nou tutorial, am deschis și gura, încercând să zic și eu 2 vorbe, am încercat să o bag și pe Isis în cadru… vedeți ce a ieșit aici.

Duminică seara m-am dus după șampanie… mă rog, vin spumant, că șampania-i scumpă. Am zis că mă duc la Top Drinks, ca să am de unde alege… și vreo 20 de minute nu am mai ieșit de acolo. Și evident că nu am plecat doar cu un vin spumant…

Puțin după ora 9 seara am ieșit pe balcon, să ne bucurăm de victorie! În Piața Unirii s-au strâns mii de oameni pentru a se bucura de rezultate.

Iar poza zilei…e aceasta. Am fost supărată toată ziua din cauza “operei” lui Isis. Speram să nu vină ziua în care să-mi văd căștile rupte, mâncate de pisică. De ce? 

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…