Urban Decay Naked 2

Naked…paleta la care oricare dintre noi ne-am gândit, măcar o dată. Toată nebunia asta în jurul unei palete în nuante de nude a apărut în urmă cu vreo 2-3 ani, când eu nu înțelegeam de ce se face atâta tam-tam pentru o paletă de farduri. Pe atunci preferam machiajele colorate și nu îi vedeam rostul.

Acum, câțiva ani mai târziu și 3 numere de Naked, am ajuns să vă vorbesc eu despre ea. Despre Naked 2. De vreun an prefer machiajul nude și buzele roșii. Așa că, atunci când am ajuns la un stand Urban Decay și am văzut-o în realitate am știut că o vreau și că o voi folosi. Asta după ce în ultimul timp, NYX Champagne&Caviar devenise paleta mea de farduri preferată.

Pe scurt: merită! Mai ales dacă obișnuiești să te machiezi în nuanțe neutre

Pe larg: citiți în continuare

12 nuanțe superbe, neutre, de la deschis la închis. Astfel încât poți să realizezi atât machiaje de zi, lejere, sau de seară, mai dramatice. Iar dacă ești fană smokey-eyes, acea nuanță de negru intens, o să te ajute. Nu cred că am avut vreun fard așa negru, pigmentat, ca acesta.

Paleta este din metal, are o oglindă mare și o pensulă sintetică, cu 2 capete. Fardurile sunt foarte pigmentate, se aplică ușor și au o textură fină, se iau foarte ușor pe pensulă. Fie că aplici primer sau nu, intensitatea e aceeași. 
Prefer totuși să aplic un primer (TFSI) din cauza faptului că am pleoapele uleioase și fardurile se strâng după câteva ore. Uitasem într-o dimineață să aplic primer și m-am machiat direct, nu mi-am dat seama decât după ce am terminat machiajul. Cu ocazia asta am testat și rezistența. La finalul zilei fardurile aplicate mai erau pe pleoapă, se vedeau, însă își pierduseră din intensitate și se adunaseră puțin în pliu. 

În cutie se afla și un pliculeț din primer-ul Urban Decay, dar nu l-am folosit. Faimosul Too Faced Shadow Insurance e preferatul meu (chiar ar trebui să scriu un review).

Din cele 12 nuanțe, 4 sunt mate. Celelalte sunt sidefate. Fiecare nuanță are o denumire (de la stânga la dreapta):  Foxy, Half Baked, Booty Call, Chopper, Tease, Snakebite, Suspect, Pistol, Verve, YDK, Busted și Blackout.  Swatch-uri găsiți pe Temptalia
Așadar, în concluzie, dacă printre nuanțele din paletă se numără nuanțe pe care le folosiți zi de zi și vă doriți paleta asta, nu mai stați pe gânduri. Merită. 
Atenție însă la fake-uri! Nu vă lăsați păcălite de prețurile mici de pe site-urile online. Nu o să găsiți nicio Naked la 100 de lei. Prețul este în jur de 220 lei. 

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…