Makeup Rewind – 2014

Răsfoind blogurile, am ajuns pe blogul Violei (Killercolors) și am dat peste postarea asta – mi s-a părut o idee faină așa că m-am gândit să o preiau și eu. Dar când m-am uitat în arhiva blogului meu am avut o surpriză: postările cu machiaje au fost puține în 2014. Așa că nu vă voi arăta machiajele din fiecare lună, ci de pe tot anul. În felul acesta, dacă ați ratat vreun look, îl găsiți aici – click pe link-uri pentru a fi direcționate spre machiaj. 
Un lucru e clar: în 2015 va exista cel puțin un machiaj pe lună, ca la sfârșitul anului să pot să vi le arăt încă o dată într-o astfel de postare.
Sper să vă placă și, dacă aveți blog și vi se pare interesantă ideea, aștept să văd și machiajele voastre din timpul anului. 
Lost Sun” – unul din machiajele colorate din 2014. Probabil că nu m-am mai machiat colorat și din cauza culorii părului care nu se potrivește cu toate culorile.

Outrageous Pink” – o combinație reușită dintre gri metalic și roz. 
Purple Rain” – este un alt machiaj în nuanțe de mov. Mov este una din culorile mele preferate.

În mai am purtat foarte des mov…pe buze. Acesta e machiajul meu de zi cu zi – culori neutre pe pleoape și buze colorate. Aici găsiți machiajul.
High Contrast” – a fost cel mai puternic și colorat machiaj de anul acesta.

Atlantic Blue” este un alt machiaj care îmi place mult, un machiaj în nuanțe de albastru. 
 “Sweet November” este un machiaj un pic mai dark, dar în același timp simplu și discret. 
Christmas Look” – este ultimul machiaj pe care l-am făcut, machiajul pe care l-am purtat de Crăciun. Puteți urmări și tutorialul pe Youtube – aici.
Și am încheiat anul aici. Vă urez Sărbători Fericite, un An Nou cât mai bun, frumos și plin de împliniri. 
Ne vedem în 2015 aici, cu articole mai bune, cu review-uri care sper că vă vor fi utile, cu machiaje, cu tutoriale și clipuri pe Youtube. Sper să îmi fiți alături și în anul care vine. 
La mulți ani!

Care este machiajul vostru preferat?

signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…