[Review] Rimmel ScandalEyes Xtreme mascara

Unul dintre lucrurile faine în a fi blogger este că uneori primești produse cosmetice înainte ca acestea să fie lansate. Astăzi o să vă povestesc despre un astfel de produs, un produs ce va fi lansat la sfârșitul lunii ianuarie 2015.

Este vorba despre mascara ScandalEyes Xtreme de la Rimmel London. Am primit-o la evenimentul BBM despre care v-am povestit aici și de abia așteptam să o încerc și să vă spun și vouă câteva cuvinte despre acest produs nou. Știți că am o slăbiciune pentru rimeluri și că vreau să încerc tot ce e nou și promite să ofere un volum genelor.


Deși înainte evitam rimelurile cu periuța din plastic, acum parcă îmi plac mai mult. Totuși, periuța clasică rămâne preferata mea, mi se pare că aceea ia mai mult produs și efectul e mai spectaculos. Periuțele din plastic în schimb nu încarcă genele.

ScandalEyes Xtreme are periuța din plastic și are două părți diferite: o parte pentru alungire și alta pentru volum/definire. Sau, cum ne spunea Mirela Vescan, partea plată se poate folosi atunci când machiezi pe cineva și cealaltă parte, mai curbată, o poți folosi pe genele tale.

Eu folosesc ambele părți – prima dată îmi alungesc genele cu partea plată, unde perii sunt mai mari, urmând ca al doilea strat să îl aplic cu ajutorul părții curbate, cu peri mai mici și deși. Partea plată o folosesc și atunci când vreau să îmi rimelez genele inferioare, lungimea perilor e perfectă pentru a face asta.


Îmi place ScandalEyes Xtreme pentru că nu încarcă genele. Are o textură potrivită, nu e nici prea uscată, nici lichidă. Rezistă o zi întreagă pe gene, nu curge și se demachiază ușor (folosesc un demachiant bifazic). 
  

Mai jos puteți să vedeți cum arată pe genele mele, care sunt mici:

Mie îmi place efectul și l-aș recomanda în cazul în care sunteți în căutarea unui rimel 2în1, care oferă atât alungire cât și volum.

Aștept comentariile voastre.

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…