Un nou brand de cosmetice – Wycon

În urmă cu aproximativ 2 săptămâni, când am deschis e-mail-ul, am văzut și o invitație la deschiderea unui nou magazin. Din păcate, nu am putut să onorez invitația, având în vedere că magazinul s-a deschis la București.
Am profitat de weekend-ul pe care l-am petrecut la București și am ajuns și la magazin, în Centrul Vechi, pe strada Șelari nr. 7. Este vorba despre Wycon – brand de cosmetice profesionale din Italia, apărut de curând pe piața din România.

De cum am intrat în magazin știam că voi petrece cel puțin o jumătate de oră acolo, printre rujuri, farduri, creioane, oje, toate colorate în ambalaje atrăgătoare. Am fost întâmpinată de 2 fete drăguțe, gata să mă ajute să aleg produsele de care nu aveam nevoie. Cred că este foarte important să te întâmpine cineva cu zâmbetul pe buze și să fie gata să te ajute, să îți explice, să îți dea un sfat. Asta veți găsi acolo când ajungeți în magazinul alb și luminos, plin de produse cosmetice.

Produsele arată bine, vin în ambalaje atrăgătoare iar prețurile sunt accesibile. Găsești tot ce vrei acolo: bureței, pensule de machiaj, loțiuni demachiante, loțiuni tonice, rujuri, glossuri, fonduri de ten, farduri, oje… de toate. Trebuie doar să ai timp să stai acolo. Credeți-mă că nu e un magazin în care să stai 5 minute. Și nici nu pleci cu mâna goală, pentru că sunt prea multe lucruri frumoase. Și sigur găsești tu ceva de care ai nevoie.
Eu am încercat să mă limitez la ce aveam nevoie: un ruj mat nude super rezistent, un anticearcăn lichid, un creion alb de ochi și o ojă într-o nuanță de albastru electric.

Toate produsele din imagine au costat 93 de lei.

Rujul lichid mat este într-adevăr foarte rezistent și nu usucă buzele deloc. Am ales o nuanță nude pentru că nu aveam o astfel de nuanță. Nici nu îl simt pe buze. Îl găsiți în 16 nuanțe frumoase, de la cele mai deschise, la cele mai intense. Nuanța mea este 03 Rosa Antico.


Creionul alb l-am luat pentru linia apei, aveam nevoie de un creion rezistent și acesta își face treaba bine. Nu are vârful tare, ci mai degrabă moale, astfel încât se poate întinde foarte ușor. Cu greu m-am oprit la unul singur, pusesem ochii pe mai multe nuanțe – în special verde și albastru.

Anticearcănul este lichid dar devine cremos odată aplicat pe piele, se întinde foarte bine și se usucă rapid. Are un grad mare de acoperire. Eu l-am folosit azi în zona cearcănelor și mi s-a luminat privirea. Este disponibil în 7 nuanțe, eu am ales nuanța 001, cea mai deschisă, cu tentă gălbuie.

Astăzi am încercat și oja, o nuanță superbă de albastru, numărul 147. Din 2 straturi e perfect opaca, se usucă rapid și are un luciu intens, fără să aplic top coat. Rămâne să vedem cât de bine rezistă. Voi reveni cu o postare de tip NOTD în zilele ce urmează.

Dacă vreți să vă faceți lista de acasă și să citiți câte puțin despre produse, puteți intra pe site-ul oficial, unde găsiți toate produsele Wycon.

În continuare o să vă povestesc puțin despre brand.
Wjcon s-a înființat în urmă cu 5 ani, fondatorii acestui brand având în spate 15 ani de experiență în domeniul cosmeticelor de lux și în makeup. 
Brandul s-a bucurat în scurt timp de un mare succes, ceea ce a dus la o creștere exponențială și la o continuă expansiune.
Cu o gamă vastă de produse și accesorii cosmetice profesionale, moderne și inovative (6 linii de
producție : față, ochi, buze, corp, mâini și accesorii) reușește să satisfacă dorințele și necesitățile tuturor clientelor de orice vârstă, prin calitatea tipică produselor sale made in Italy și prin prețuri
accesibile. 

Filosofia Wycon este calitate la prețuri accesibile. Calitatea produselor, ce permite nu numai
înfrumusețarea cât și tratamentul pielii, se găsește la prețuri rezonabile (între 1 și 25 euro).

În momentul de față sunt 78 de magazine deschise, majoritatea în Italia. Wycon a intrat și pe piața din Bratislava și Malta, iar la sfârșitul lunii noiembrie, s-a deschis primul magazin din România.

După cum vă spuneam, mi s-au părut produse bune, raportul calitate-preț e foarte bun și recomand produsele. Merită să mergeți până la magazin, să le încercați, să simțiți textura produselor. O să vă placă.

Magazinul este deschis de la 10-22 în timpul săptămânii, iar în weekend orarul este de la 12 – 24.

Vă tentează aceste produse?
signa

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…