Cosmobeauty – cel mai important targ de beauty din Romania

Au mai rămas câteva zile până la cel mai mare târg de beauty din România. În acest weekend (13-15 martie) se desfășoară cea de-a șasea ediție Cosmobeauty la Sala Polivalentă din București.
Cele mai noi produse se vor găsi la expoziție, la prețuri speciale. În plus, vor avea loc și concursuri și tot felul de prezentări interesante.
Pe perioada târgului vor fi și prezentări la scenă, demonstrații de machiaj și coafură, seminarii, concursuri și întâlniri cu cele mai importante personaje de pe scena de beauty din România și Europa.
Va avea loc și o întâlnire cu bloggerițele de beauty din România, în acest fel puteți să le cunoașteți personal și să schimbați câteva păreri.

Cosmobeauty și label.m lansează campania umanitară “Creativitatea vine din interior” și are drept scop ajutarea oamenilor nevăzători. Pornind de la ideea că, deşi numeroase meserii creative sunt
bazate pe vizual, talentul nu ţine cont de alte criterii, campania îşi propune
să fie un suport pentru persoanele nevăzătoare. În plus, label.m încearcă sa
fie nu doar un ajutor financiar, ci mai ales moral, accentuând faptul că şi persoanele
care se luptă cu această dizabilitate îşi pot exprima creativitatea şi pot face
performanţă chiar şi într-un domeniu bazat pe imagine.

În cadrul evenimentului vor participa mai mulţi hairstilişti
care acceptă provocarea de a coafa legaţi la ochi pentru a arăta că talentul și creativitatea nu sunt condiţionate de simţul văzului. Toţi participanţii
acestei campanii sunt invitaţi să ajute cu o sumă minima, iar fondurile obţinute
vor fi donate unei organizaţii pentru nevazatori.
10 % din vânzarile de produse Label.m Romania realizate pe
14 martie în cadrul expozitiei vor fi donate cauzei.

Încă mă gândesc dacă să îmi fac drum la București pentru acest eveniment sau nu. Nu am fost niciodată la un târg atât de mare. Anul acesta nu am ajuns nici la Beauty Forum din Cluj.
La Cosmobeauty vor fi prezente foarte multe branduri, printre care: Atelier Paris, Inglot, Melkior, Orly, Malu Wilz, label.m, Chi, DermaSel sau Cosmetica Verde.
Mai jos aveți lista cu toate brandurie prezente:

 Iar în poza de mai jos aveți programul cu evenimentele din cadrul Cosmobeauty:

Cine merge la Cosmobeauty și care sunt brandurile de care vă bucurați?
 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…