In love with this scent – Jean Paul Gaultier/ Gaultier 2

Când am ajuns ultima dată în Sephora eram decisă să recumpăr parfumul Jimmy Choo care mi s-a terminat de curând. Dar învârtindu-mă printre standurile de cosmetice și parfumuri am început să miros și alte parfumuri, cum fac de obicei când ajung într-o parfumerie.
Întâmplător am văzut parfumul Gaultier2 și mi-am adus aminte de vremea când lucram la Douglas. Era unul din parfumurile mele preferate și mă dădeam aproape zilnic cu el. Îl iubeam. De cum l-am pulverizat pe încheietura mâinii, mi-am amintit cât de mult îmi place acest parfum.  Toate celelalte parfumuri pe care le încercasem cu 2 minute înainte parcă s-au evaporat când i-am simțit aroma puternică. 

Gaultier 2 este un parfum oriental-vanilat, un parfum puternic, persistent, care se deosebește de restul parfumurilor. Are o aromă specială, pe care nu poți să o uiți așa ușor. Gaultier 2 aparține designerului Jean Paul Gaultier și este un parfum unisex, de aceea există și cifra 2 – pentru că poate fi folosit atât de femei cât și de bărbați, este un parfum pe care îl poți împărți cu iubitul.  

Nu mi se pare că seamănă cu alt parfum, acesta mi se pare unic. Se simte diferit pe pielea unei femei și pe pielea unui bărbat. Gaultier 2 este compus din 3 note: ambră, mosc și vanilie. Așa că dacă vrei să faci un cadou iubitului poți să alegi acest parfum. Sigur nu dai greș. Iar dacă nu îi place, îl poți păstra tu și să te bucuri de aroma sa. 

Gaultier 2 a fost lansat în anul 2005, este apă de parfum și este disponibil în 2 variante: 40 ml sau 120 ml. Varianta de 120 ml conține de fapt 2 sticluțe de 60 ml.

Dacă nu știți cum miroase și v-am făcut curioase, nu rămâne decât să ajungeți într-o parfumerie și să îl încercați, să îl simțiți pe pielea voastră și probabil că o să vă îndrăgostiți de această aromă.

Preț: 286 lei/40 ml

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…