[Review] Maybelline Lash Sensational mascara

În această primăvară, Maybelline ne propune o mascara care oferă genelor efect de evantai  – Lash Sensational mascara.
Eu o folosesc deja de o lună și astăzi vă voi povesti despre efectul ei.

Gene cu efect de evantai? Sigur este doar o strategie de marketing, de a atrage atenția…nu ar fi prima dată când pic în plasa reclamelor și constat că rimelul e un rimel obișnuit, care îmbracă frumos genele într-un strat negru și le definește oleacă.

Astea erau gândurile mele până să o încerc. Am rămas impresionată de la primul strat, când am observat că genele sunt definite bine și parcă și privirea se deschide când aplic Lash Sensational. Nu exagerez, veți vedea în pozele de mai jos. 
Nu doar că oferă volum genelor, definire și puțină alungire, dar cu ajutorul periuței, genele se curbează ușor. Lash Sensational îndeplinește toate dorințele mele în ceea ce privește genele.
Periuța? Îmi pare cunoscută, este din plastic, ușor curbată și are peri mici pe o parte și peri mai mari pe cealaltă parte. Hmmm… periuța asta chiar oferă un efect interesant. Datorită perișorilor, genele sunt separate și par mai pline, fără a fi încărcate.
Consistența? Este excelentă! Exact cum îmi place mie, nici prea lichidă nici foarte uscată. Este ceva între, ceea ce nu îmi dă bătăi de cap sau ….gene lipite șau încărcate.
Îmi place că rezistă o zi întreagă pe gene, nu cade și nu curge. Aș putea spune că e mascara perfectă…dacă nu ar fi acel ceva care mă deranjează. 
Deși nu este un rimel waterproof (chiar mă feresc de astfel de formule), se demachiază foarte greu. Chiar și cu demachiant bifazic. Este nevoie să insist mult pentru a înlătura orice urmă de rimel de pe gene. De multe ori m-am trezit că îmi simțeam genele cauciucate, tocmai pentru că mai rămânea rimel pe gene și trebuia să mă mai demachiez o dată. 
Demo:
genele naturale
un strat Lash Sensational stânga

două straturi aplicate  Lash Sensational

În concluzie, îmi place noul rimel Lash Sensational de la Maybelline…până în momentul demachierii, când trebuie să insist pentru a-l elimina complet de pe gene.
Mi se pare un rimel bun de folosit și la ocazii, când vrem ca machiajul să reziste de dimineață până seara târziu.

Se găsește deja în magazine la prețul recomandat de 38 lei.
În perioada 9-28 aprilie, îl găsiți la prețul redus de 21 de lei în magazinele DM.

Cum vi se pare Lash Sensational? Vă tentează? 

*Acest produs poate avea un alt efect pe genele voastre, vă rog să țineți cont că aceasta este părerea mea bazată pe experiența avută cu acest rimel. Suntem diferiți, produsele acționează/arată diferit în funcție de fiecare dintre noi. 

*Produs primit spre testare – review sincer, ca de obicei!

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…