Hidratare Intensa cu untul de corp The Body Shop / Review Smoky Poppy Body Butter

Despre untul de corp de la The Body Shop am citit numai lucruri bune de-a lungul timpului, dar nu am avut ocazia să îl încerc. Cum în Cluj sau Sibiu nu există un magazin The Body Shop, nu am avut cum să miros toate variantele și doar din descriere nu îmi dădeam seama cum miroase.

La începutul lunii aprilie, când am fost la București, am intrat și într-un magazin TBS și nu am plecat cu mâna goală. Pe lângă cele două săpunuri (cu aromă de ciocolată și cu măsline) și demachiantul de ochi cu mușețel, mi-am luat și untul de corp Smoky Poppy.

Citisem și despre gama aceasta, dar nu îmi puteam imagina cum miroase. Am luat toate variantele la rând, să le miros, lăsând-o pe aceasta la urmă. Dintre toate aromele, Smoky Poppy mi s-a părut cea mai interesantă. Are un miros intens, oriental, diferit. Nu este un miros înțepător, dar nici unul discret.

Nu obișnuiam să îmi aplic loțiune/unt de corp zilnic, dar de când am untul acesta, acord o îngrijire  mai mare pielii corpului. De când îl am, îl folosesc zilnic. Dacă nu apuc dimineața, îl aplic seara înainte de culcare. Îmi place prea mult mirosul și senzația pe care o lasă după ce îl aplic.

Consitență:
Fiind un unt de corp, are o textură mai onctuoasă, dar care intră rapid în piele. Nu este lipicios, astfel încât după ce aplic untul, pot să mă îmbrac imediat, fără probleme.

Efect:
Pielea rămâne catifelată, fină la atingere și hidratată timp îndelungat. Această senzație o simt până a doua zi. Are un miros plăcut, oriental, care persistă cam 2 ore pe piele.

Ambalaj:
Untul de corp se găsește sub forma unei cutii rotunde, din plastic dur.  Conține 200 ml.

Descriere oficială:
Obține o piele mătăsoasă și catifelată cu seducatorul unt hrănitor pentru corp. Infuzat cu extract din bogatul ulei din petale de mac, conferă o hidratare de vis și lasă pielea să se simtă fină și catifelată.
• Hidratare până la 24-h
• Perfectă pentru piele normal spre uscata
• Parfum euforic

Ingrediente:
Aqua/Water/Eau, Theobroma Cacao Seed Butter/Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Ethylhexyl Palmitate, C12-15 Alkyl Benzoate, Bertholletia Excelsa Seed Oil, Cera Alba/Beeswax/Cire d’abeille, Dimethicone, Glycine Soja Oil/Glycine Soja (Soybean) Oil, Parfum/Fragrance, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Helianthus Annuus Seed Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Xanthan Gum, Benzyl Salicylate, Tocopherol, Disodium EDTA, Limonene, Linalool, Sodium Hydroxide, Eugenol, Papaver rhoeas flower extract, Coumarin, Geraniol, Citronellol, Isoeugenol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Cinnamyl Alcohol, Citral, Citric Acid.

Gama Smoky Poppy conține și un exfoliant de corp, ulei de masaj (trebuie să îl am!), bombe de baie și apă de toaletă.

Chiar dacă are un preț mai mare (63 lei) cu siguranță îl voi recumpăra. Este un produs foarte bun pentru îngrijirea/hidratarea corpului și sunt curioasă să încerc și alte arome. Următorul de pe lista mea este cel cu Moringa, cu aromă florală.
Puteți comanda produsele The Body Shop și online
Dacă vă place ciocolata, găsiți gama Chocomania la reducere 20% – aici.
Ați încercat vreun unt de corp de la The Body Shop? 
Aștept comentariile voastre, să îmi spuneți care este produsul vostru de corp preferat. 

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…