Noutati cosmetice de la The Body Shop

The Body Shop vine cu noutăți tentante în acest sezon. Gama Fuji Green Tea, gama Vitamin C și gama Vitamine E sunt lansările din lunile mai și iunie. Astăzi vă prezint pe scurt noutățile și promit să revin cât de curând și cu un review despre unul din produsele mele preferate. 
Unul din cele mai interesante produse mi se pare ceaiul de baie cu aromă de ceai verde. Îmi place ambalajul – o cutie metalică, mare, în care se află un pachețel cu ceaiul de baie + un infuzor. Încă nu l-am încercat, din cauză că nu am cadă la Cluj. Dar în acest weekend voi ajunge acasă, la Sibiu, și mă voi îmbăia. De abia aștept. 

Ceaiul verde – revigorează corpul, detoxifică mintea!
Gama Fuji Green Tea este prima gamă pentru îngrijirea corpului, infuzată cu frunze de ceai verde adevărate.
Gama conține produse pentru îngrijirea corpului – săpun exfoliant, exfoliant de corp, unt de corp, loțiune de corp,  gel de duș, apă de colonie, ceaiul pentru baie și infuzorul. 


Descoperiți această gamă pe site-ul The Body Shop.

Vitamina C nu este bună numai pentru organism, ci și pentru piele. Astfel, The Body Shop a lansat gama de îngrijire cu Vitamica C. De fapt, această gamă exista, dar s-au adăugat două produse noi: crema hidratantă Vitamin C Glow Boosting Moisturiser și Vitamin C Instant Glow Enhancer.

Crema hidratantă redă strălucirea naturală tenului, energizează și hidratează tenul.

Crema Vitamin C Instant Glow Enhancer este un produs deștept – de skincare și makeup. Aceasta redă instant tenului strălucirea și aspectul sănătos. În plus, oferă tenului o ușoară tentă de roz fresh, în timp ce îl lasă mai fin și mai mătăsos. În plus, miroase foarte bine. O folosesc dimineața, când îm simt tenul obosit și chiar se observă o mică diferență.
Mai multe detalii despre această gamă găsiți aici.

În gama Vitamin E au apărut niște produse noi, în ediție limitată. Gama aceasta este cea mai bine vândută și are un succes imens în îngrijirea tenului, de trei decenii încoace!

Pentru a celebra acest British Icon, produsele au fost ambalate într-un design regal: bestseller-ul Vitamin E Moisture Cream (textură fresh, ușoară și foarte hidratantă – se vinde una la fiecare 14 secunde!), Vitamin E Aqua Boost Sorbet (textură inovativă de sorbet ce se simte instant rece și ultra-ușoară), Vitamin E Overnight Serum In-Oil (ser hidratant care acționează ca un somn de frumusețe de 8 ore, refăcând nivelul de hidratare al tenului peste noapte) și noul Vitamin E Eyes Cube (revigorează și împrospătează aspectul zonei din jurul ochilor).

Acest baton este cea mai recentă inovație din această gamă.

Recent s-au lansat și tușuri noi pentru ochi, în 4 formate: Matte Kajal (2 nuanțe disponibile), Skinny Felt, Bold Oversized și Velvet Gel Pen (3 nuanțe disponibile).

Matte Kajal Liners sunt disponibile în două nuanțe: Black și White, care pot fi purtate împreună sau individual. Aceste creioane sunt îmbogățite cu apă de trandafir negru și ulei de marula.
Sunt foarte ușor de aplicat și pigmentate. Pot fi folosite atât pe pleoapă, cât și pe linia apei.
Mi se pare interesantă forma acestui creion care nu trebuie ascuțit. Îl folosesc atât pe linia apei, cât și în colțul interior pentru iluminare și rezistă destul de bine. 
Mai multe despre noutățile de makeup găsiți aici

Mă tentează și Velvet Gel Pen Liners, care promit rezistență waterproof și aspect de gel catifelat.



Vă spuneam la început că în curând voi pregăti un review pentru produsul meu preferat, dar nu v-am spus care este acela.
Ia să vedem, ghiciți despre care este vorba?

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…