Shine bright / OOTD

Zilele astea au fost niște zile aglomerate pentru mine, mi s-au părut atât de intense… de aceea nici nu am fost atât de activă pe blog. Dar o să recuperez, promit.

Nu vreau să vă povestesc despre vreme și despre temperaturile ridicate, despre canicula asta de care se plânge toată lumea. Mă amuză într-un fel toată treaba asta…când era iarnă și frig, vorbeam despre vremea rea și rece, iar acum că este vară și temperaturi de peste 30 de grade, nu mai știm cum să facem să ne ascundem de arșiță.

Pe căldurile astea infernale am apucat să fac și câteva poze pentru postarea de astăzi. Am ales să port un tricou colorat, perfect pentru aceste zile și o salopetă albă + Converșii roz, ochelari de soare și accesorii argintii.

Tricoul l-am primit săptămâna trecută de la Tidebuy, un site cu haine și accesorii drăguțe. Găsiți pe site de la haine de copii, la accesorii și la articole pentru casă. Iar prețurile sunt ok. Tricoul este dintr-un material foarte subțire, numai bun pentru zilele toride. În postarea viitoare de tip OOTD o să vă arăt și restul articolelor comandate.

Salopeta o am de ceva timp de pe SheIn și deși am purtat-o de câteva ori, nu am apucat să fac și poze pentru blog. Mă așteptam să fie dintr-un material tare, din denim, dar este un material subțire, elastic. Mi-am ales mărimea M și mi se potrivește.

 Outfit details:
Tricou – aici
Salopetă – aici
Teniși Converse
Brățară – aici
Ochelari de soare – C&A
Ceas – Fossil

Ne vedem data viitoare, tot aici! Până atunci, aștept comentariile voastre. 

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…