[NOTD] Sexy Rich – Melkior

Despre Melkior v-am tot povestit și v-am spus de fiecare dată cât sunt de încântată de produsele lor. Deși am încercat să mă abțin și să rezist în fața nuanțelor superbe care se regăsesc în colecția de oje Melkior, până la urmă tot am adăugat una nouă la colecția mea.

Este vorba despre Sexy Rich, o nuanță de mov, cu particule albastre, care mi se pare perfectă. Am pus ochii pe ea de când am văzut-o pe site, dar nu mi-am luat-o din cauză că deja am 300 de oje….

Ei bine, când am ajuns în magazinul din Afi, m-am dus direct la raionul de oje, pur și simplu mi-au luat ochii toate acele produse colorate. Dar mi-am ales doar una, varianta mică, de 10 ml.

De abia așteptam să o am pe unghii și să o admir toată ziua. Eram curioasă și de rezistența ei, pentru că auzisem că sunt rezistente ojele de la Melkior. Eu sunt de părere că orice ojă rezistă dacă aplici o bază, 2 straturi de ojă colorată și un top coat bun. Cel puțin așa este în cazul meu.
În cazul în care nu speli vasele fără mănuși, rezistența scade. Astfel încât după 3 zile, Sexy Rich a început să sară de pe unghii, mai ales în colțuri. Totuși, asta nu mă face să nu o mai folosesc, îmi place prea mult culoarea. Voi încerca să folosesc mănuși atunci când spăl vasele.

Pentru că găsesc o grămadă de nuanțe frumoase și pentru că au un preț bun, o să îmi mai iau câteva oje Melkior pe viitor.
Le găsiți aici. Dacă folosiți codul melkior10iguanitza beneficiați de 10% reducere + transport gratuit.

Nu-i așa că este superbă nuanța Sexy Rich?

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

Cat timp folosim produsele cosmetice?

În 2010 am scris un articol despre termenul de valabilitate al cosmeticelor și în urmă cu vreo 2 săptămâni am deschis din nou acest subiect pe Instagram. De fiecare dată când scriam pe blog sau…

Produsele mele preferate din 2018

Am pozele astea pregătite de vreo 2 săptămâni și, deși mi-am propus să scriu pe blog măcar o dată pe săptămână, nu am apucat să scriu mai devreme. Nici nu mai țin minte când am…

 • Ce frumoasa e culoarea 🙂 Pupici

  • Daaa, ma bucur ca iti place si tie.

 • Laura Charaba

  offf, noi nu avem Melkior in Timisoara 🙁

  http://www.livinginashoe.com

  • Nici in Cluj nu este, noroc cu magazinul online sau cu drumurile facute in Bucuresti 😀

 • Bune tare ojele Melkior. Au fost preferatele mele pana le-am descoperit pe cele de la Kiko 😀

  • Pacat ca nu avem Kiko in Romania 🙁 au si ei o gramada de nuante superbe. Am vazut ojele pe care ti le-ai luat din Londra 😀

 • Andra Katerina

  ce nuanta frumoasa! tot zic ca mi iau si eu o oja de la ei, dar tot am amanat si inca nu am nici una de la ei

  • Pai ce mai astepti? :)) Ai de unde alege.

 • Lamiita Durac

  Nu am folosit oja de la Melkior desi am citit numai de bine despre ea , dar mi-am ales-o deja

  http://www.melkior.ro/oja-french-pink-rose-15ml_p5596