Yardley London / English Lavender

Despre produsele Yardley am citit/ auzit mai demult și pe la începutul anului m-am bucurat să le descopăr și în farmaciile Centrofarm. Geluri de duș, săpunuri, loțiuni de corp sau parfumuri ambalate frumos și cu arome florale, care persistă. Cam așa aș descrie eu produsele Yardley.

Violete de aprilie, lavandă englezească, trandafir englezesc sau lăcrămioare…acestea sunt aromele produselor cosmetice ale casei Yardley.
Când am descoperit acest brand în Centrofarm, le-am luat pe toate la rând, deși știam ce voi alege: English Lavender. Mi-am luat atunci loțiunea de corp cu lavandă, despre care v-am povestit și în acest clip.

English Lavender este și semnătura brandului Yardley. Gama English Lavender este reprezentată de o aromă elegantă și curată.

Știm că lavanda ne relaxează, iar loțiunea de corp, îmbogățită cu unt de shea, hidratează și calmează pielea. Toate produsele de îngrijire conțin amestec de ulei de borago (echilibrează nivelul de hidratare și catifelare al pielii)  și ulei de măceșe (conține uleiuri esențiale grase și vitaminele A,C și E).

Trebuie menționat și faptul că produsele Yardley nu conțin parabeni, cocomide DEA și uleiuri minerale, iar 90% din ingrediente sunt naturale.


Atunci când folosesc loțiunea de corp nu mai simt nevoia să mă dau și cu parfum. Îmi place cum se simte aroma discretă de lavandă pe piele. Mirosul persistă câteva ore bune. În cazul în care vreau ca aroma să fie mai intensă, mă dau cu deodorantul spray pentru corp.
 Produsele Yardley, cât și alte branduri englezești se găsesc și în București, la British Gallery – un loc rezervat eleganței și rafinamentului stilului de viață englezesc. Iar dacă nu sunteți din București sau nu aveți timp să ajungeți la magazinul fizic, puteți să vizitați magazinul online – aici.

Mie mi-au atras atenția și produsele Woods Of Windsor, datorită gamei Bergamot&Neroli. Sunt înnebunită după mirosul de Neroli și mi-am comandat și apa de toaletă, care miroase incredibil de bine. Singurul minus este că nu persistă la infinit. Depinde de pH-ul fiecăreia cât rezistă un parfum pe piele. 

În cazul în care vreți să încercați produsele Yardley sau Woods of Windsor, le puteți comanda online și primiți reducere 20% dacă folosiți codul Iguanitza până la data de 1 Septembrie. 
Ați încercat produsele Yardley? Ce aromă vă place mai mult? 

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

Cat timp folosim produsele cosmetice?

În 2010 am scris un articol despre termenul de valabilitate al cosmeticelor și în urmă cu vreo 2 săptămâni am deschis din nou acest subiect pe Instagram. De fiecare dată când scriam pe blog sau…

Produsele mele preferate din 2018

Am pozele astea pregătite de vreo 2 săptămâni și, deși mi-am propus să scriu pe blog măcar o dată pe săptămână, nu am apucat să scriu mai devreme. Nici nu mai țin minte când am…

 • Rox

  Pe mine ma tenteaza aroma de violete , ai avut ceva de la ei cu aroma asta? As vrea sa reproduca cat mai bine aroma naturala de flori , sa nu para sintetica 🙂

  • Nu am avut, nu ma incanta mirosul. Dar sa stii ca am mirosit toate variantele in Centrofarm si mirosul este autentic, nu sintetic.

 • Anca Anx

  hihi auzisem de acest brand, dar nu stiam ca le putem comanda si in Ro 😀
  sunt faine si ‘hainutele’ lor; o sa dau o raita pe site, poate-mi comand ceva pana-n ziua mea 🙂

  • Da, nici eu nu stiam pana de curand ca se pot comanda online. In ceea ce priveste mirosul, e autentic, nu mi se pare ca au un miros sintetic.

 • Nu am incercat produse Yardley dar ma tenteaza 🙂 Pupici

  • Daca iti place una din aroma produselor Yardley, o sa fii incantata 😀