Lavender Makeup Tutorial

Chiar dacă în ultimul timp m-am machiat în nuanțe nude și am optat pentru un machiaj simplu, au fost și zile în care am preferat să aleg și culori mai vii. Iar pentru asta am folosit paleta Sleek Lagoon, pe care v-am prezenat-o și în clipul cu Favoritele lunii August.

Și pentru că îmi place mult cum arată, m-am gândit să filmez și un tutorial, prin care să vedeți cum să realizați acest machiaj cu paleta Sleek Lagoon, pe care o găsiți pe Make-up Shop aici.

Din punctul meu de vedere, este un machiaj ușor de realizat și cred că se potrivește foarte bine persoanelor cu ochi căprui. Am ales să port pe buze o nuanță discretă de roz, am aplicat balsamul de buze Baby Lips de la Maybelline, variante Electro, nuanța Strike a Pose și am renunțat la conturarea pleoapei inferioare și am folosit un fard auriu sidefat, astfel încât am obținut un look mai cuminte.

Sper să vă placă și să vă inspire. Mai jos aveți și tutorialul video + lista produselor pe care le-am folosit.

  

 Produse folosite:
Fond de ten L’oreal Infallible 24h Matte (review)
Blush Paula’s Choice (review)
Bază fard Melkior
Rimel sprâncene Benefit gimme brow / medium
Fard mono (pentru iluminare) Melkior Baked / Bright Rose
Paletă farduri Sleek / Lagoon
Gel Liner AMC Inglot / 77
Rimel Inglot False Lash Effect (review
Creion ochi alb Wjcon
Balsam de buze Maybelline Baby Lips Electro / Strike a Pose
Urmăriți tutorialul video:

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…