Noutati cosmetice: Miss Sporty & Astor

Fiecare început de sezon vine cu noutăți – fie că ne referim la începerea unui an școlar, la culoarea părului, la lansarea colecțiilor de modă sau lansarea produselor cosmetice.

Îmi place să deschid e-mail-ul și să găsesc comunicate cu lansările noi. La fel m-am bucurat și când am găsit e-mail-ul în care îmi erau prezentate noile produse cosmetice de la Astor și Miss Sporty.
Și pentru că sunt niște branduri accesibile și mi-au plăcut produsele descoperite, m-am gândit că sigur o să vă intereseze și pe voi. Asta ca să știți după ce produse să mergeți data viitoare în magazine.

Astor a lansat gama SkinMatch Protect. Conține 3 produse noi: un primer de față, un fond de ten și un concealer. SkinMatch Protect este o gamă care protehează tenul de impurități și stres, oferind un aspect fresh tenului.

“Fondul de ten este elementul cheie al gamei Astor SkinMatch Protect – oferă o finisare perfectă, naturală şi are o textură catifelată, uşoară, care se îmbină cu tenul pentru un aspect fără imperfecţiuni. Formulele cu un complex triplu unic de protecţie cu fosfolipide, agenţi de hidratare şi vitamina E, ajută la protejarea tenului de agresiunile mediului cu până la 24 de ore de hidratare, protecţie solară cu factor SPF 18 şi o finisare perfectă. În plus, estompează decolorarea, reduce cearcănele şi acoperă punctele negre. Rezultatul: un ten luminos, radiant, cu o textură îmbunătăţită.” 

Mă interesează să încerc corectorul, mai ales datorită aplicatorului delicat, cu burețel. Și fondul de ten promite multe, așa că dacă sunteți adeptele unui ten luminos, fără imperfecțiuni, s-ar putea să vi se potrivească acesta. 

Miss Sporty lansează niște produse interesante pentru machiajul ochilor: creion-fard, fard de sprâncene și un rimel pentru volum. 
Miss Sporty îmi trezește amintiri plăcute – a fost unul din brandurile pe care îl foloseam când eram mai mică și descopeream lumea cosmeticelor. Țin minte că eram fascinată de rujurile Miss Sporty, pentru că existau o grămadă de culori frumoase, iar mirosul….mmmm parcă încă îl mai simt: dulce, a ciocolată. 
Miss Sporty este un brand cu produse de machiaj destul de bune și prețurile produselor sunt accesibile. Nu trebuie să cheltuiești o avere pentru un machiaj reușit.
De mult îmi tot zic că voi încerca rimelul ăsta, dar având în vedere că mai am câteva deschise, am tot amânat. Este vorba despre rimelul Pump Up Booster
Luna septembrie însă vine cu o variantă nouă: Pump Up Booster Lash Bodifier. Un rimel care promite să ofere volum genelor încă de la primul strat. 

Sprâncenele completează machiajul, iar niște sprâncene definite vor arăta mereu bine. Tocmai de aceea multe branduri au început să producă diferite kit-uri de sprâncene. De acum găsim și la Miss Sporty un kit de sprâncene, format din 2 farduri (unul deschis și unul închis) la prețul de 13,95 lei.

Iar pentru cele care nu au răbdare sau timpul necesar pentru un machiaj complex, Miss Sporty vine în ajutor cu un creion cremos, disponibil în 4 nuanțe. Fie că îl folosești pe toată pleoapa sau doar pentru conturare, cred că un asemenea creion este foarte util în trusa de cosmetice. Mă tentează varianta bej, aș folosi creionul ca și bază sau pentru iluminare. 

Sper că am reușit să vă surprind cu noutățile de la Astor & Miss Sporty și aștept să îmi spuneți ce produse vă tentează din cele prezentate astăzi. 
Sau în cazul în care aveți vreo amintire cu unul din brandurile de mai sus, aștept să citesc povestea voastră. 

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…